Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Chcete upoutat pozornost? Červené hodinky vám ji zajistí

Červené hodinky umí opravdu bít do očí, jedná se o opravdu výrazný prvek, který nelze přehlédnout. Už z tohoto důvodu se taková barva nehodí ke každému oděvu, respektive ke každé příležitosti. To však neznamená, že by červené hodinky nemohly nosit osoby starší dvaceti let. Naopak, parádu s červenou barvou můžete udělat v každém věku, je však třeba umět kombinovat.

Tím se myslí například vhodná a zároveň konzervativní volba barvy oděvu, který "kompletuje" výsledný model oděvu v kombinaci s alternativou doplňku. Klidně se oblečte celí do černé, a vezměte si k tomu razící červené hodinky. Vzbudíte tolik parády, že upoutáte oči všech generací, a zároveň nebudete působit lacině, jakoby tomu bylo v případě "celočerveného dresu" spolu s červenými doplňky.

1-r731_res.jpgU červené pamatujte na zlaté pravidlo, že méně je více. Je sice hezké, že dokážete sladit červené hodinky s červenou kabelkou a červenými botami, potažmo i s červenou sponou ve vlasech, či dokonce s červenou bižutérií. Je to však až přes příliš. Vsaďte na jednoduchost, která se zároveň stane významným prvkem, jakým můžou být právě červené hodinky na ruce.

Ty však rozhodně nekombinujte s oděvem barvy modré, oranžové, fialové a dalších kontrapozičních barev, které vám vlivem zvyku dokážou k sobě "halabala" pasovat, avšak oku to nelahodí, a vy tak působíte spíše jako omalovánka předškoláka.

2-r454_res.jpg

Trh s moderními náramkovými hodinkami nabízí nejen celočervené hodinky, avšak i ty, které kombinují více barev, a to ať už na ciferníku, či na řemínku takových hodinek.

3-r651_res.jpg

Velmi zajímavá je kombinace červeného ciferníku s černým koženým nebo plastovým či silikonovým řemínkem. Kombinací je opravdu mnoho, jiné modely zase sází na červenou pouze v ukazatelích času, tedy co se týče ručiček analogových modelů, případně co se týče číslic.

4-r305_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.