Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Chcete upoutat pozornost? Červené hodinky vám ji zajistí

Červené hodinky umí opravdu bít do očí, jedná se o opravdu výrazný prvek, který nelze přehlédnout. Už z tohoto důvodu se taková barva nehodí ke každému oděvu, respektive ke každé příležitosti. To však neznamená, že by červené hodinky nemohly nosit osoby starší dvaceti let. Naopak, parádu s červenou barvou můžete udělat v každém věku, je však třeba umět kombinovat.

Tím se myslí například vhodná a zároveň konzervativní volba barvy oděvu, který "kompletuje" výsledný model oděvu v kombinaci s alternativou doplňku. Klidně se oblečte celí do černé, a vezměte si k tomu razící červené hodinky. Vzbudíte tolik parády, že upoutáte oči všech generací, a zároveň nebudete působit lacině, jakoby tomu bylo v případě "celočerveného dresu" spolu s červenými doplňky.

1-r731_res.jpgU červené pamatujte na zlaté pravidlo, že méně je více. Je sice hezké, že dokážete sladit červené hodinky s červenou kabelkou a červenými botami, potažmo i s červenou sponou ve vlasech, či dokonce s červenou bižutérií. Je to však až přes příliš. Vsaďte na jednoduchost, která se zároveň stane významným prvkem, jakým můžou být právě červené hodinky na ruce.

Ty však rozhodně nekombinujte s oděvem barvy modré, oranžové, fialové a dalších kontrapozičních barev, které vám vlivem zvyku dokážou k sobě "halabala" pasovat, avšak oku to nelahodí, a vy tak působíte spíše jako omalovánka předškoláka.

2-r454_res.jpg

Trh s moderními náramkovými hodinkami nabízí nejen celočervené hodinky, avšak i ty, které kombinují více barev, a to ať už na ciferníku, či na řemínku takových hodinek.

3-r651_res.jpg

Velmi zajímavá je kombinace červeného ciferníku s černým koženým nebo plastovým či silikonovým řemínkem. Kombinací je opravdu mnoho, jiné modely zase sází na červenou pouze v ukazatelích času, tedy co se týče ručiček analogových modelů, případně co se týče číslic.

4-r305_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line