Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Zázračné olejíčky, které povzbudí vaše tělo

Zázračné olejíčky jsou mnohdy k nezaplacení, a fungují spíše jako léčebné masti. Tělo nejen hydratují, ale také umí odstranit nevzhledné jizvy, urychlují hojení odřenin, případně dodají pokožce sametový dotek. Rovněž ale také dokáží oddálit stárnutí pokožky, kterému se snaží předcházet zejména ženy...

Máte poškozenou pokožku vždy po holení? Naskakují vám červené pupínky? Či dokonce potřebujete sjednotit barevný tón pokožky? Běžte do supermarketu do sekce olejů na vaření. Ten olivový vám dozajista pomůže. Pokud však potřebuje vaše tělo ulevit od celodenního napětí, či snad máte dokonce "skřípnutý nerv", obraťte se před lékařem nejdříve na různé osvěžující, až štiplavé olejíčky, kterými postižené místo potírejte, případně jej aplikujte do horké vany.

19481-thickboxdefault-r736_res.jpg

Zázračnými pomocníky jsou v tomto ohledu kosmetické olejíčky od české firmy Saloos. Tento výrobce si za svou kariéru získal veliký obdiv zejména od žen uživatelek, kterým se snaží přizpůsobit na základě ženských problémů, jako jsou strie, vrásky, jako je dětský olej, olej na prsa poškozená vlivem kojení atd. Dokonce se Saloos nabízí s erotickými nebo masážními olejíčky a s olejíčky na dětské či ženské nehty.

18391-thickboxdefault-r432_res.jpg

Olej tato společnost míchá i do sprchových gelů, vaše tělo tak bude zvláčněné a hebké jako pokožka od miminka. Jako ukázku lze prezentovat produkt Saloos - sprchový olej granátové jablko.

18747-thickboxdefault-r792_res.jpg

Toto zboží se nabízí o obsahu 125 ml, čili v množství větším, než obvykle. Sprchový olej kombinuje granátové jablko a svěží citrusy, a postará se o smytí nečistot a potu. Tento olej celkově pomáhá také k regenerování a vyživování pokožky, obnovuje její elasticitu, zachovává její přirozenou vlhkost a jeho harmonická vůně navíc pohladí vaši duši a dodá vám na optimismu.

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.