Buďte sama sebou s kosmetickými produkty Astor

"Je krásné, být sama sebou" - tato známá hláška se snad zaryla pod kůži již každé ženy. Filozofie značky Astor hovoří o brojení za ženskou krásu, za její uvolnění, přirozenost a za sebejistotu ženy. Tato společnost byla založena v roce 1952 a její inspirací jsou ženy a jejich život. S těmito faktory jde Astor ruku v ruce vstříc moderní společnosti. To žena udává tón...

1-r527_res.jpg

Zmatňující pudr je základem, který by neměl chybět v žádné kosmetické taštičce ženy. Astor je hotovým kouzelníkem v mixu barev i hutnosti takových pudrů, demonstrujme si to například na produktu Astor Anti Shine Mattitude Shine Control Powder - zmatňující pudr 001 Ivory 14 g. Dále je to odstín 004 Sand 14 g a mohli bychom pokračovat.

2-r362_res.jpg

Z tekutých make-upů stojí za zkoušku Astor Lift Me Up BB Cream SPF20 Make-up 30 ml odstín 200 Medium. Tento BB cream obsahuje hydratační sérum s kyselinou hylauronovou a vitamínem E, také vyhlazuje, zpevňuje a redukuje jemné vrásky. Rovněž sjednocuje tón vaší pleti, zakrývá pigmentové skvrny a chrání před slunečními paprsky.

3-r364_res.jpg

Make-up může také omlazovat, jako je tomu v případě Astor Lift Me Up SPF 15, odstín 101 Rose Beige 30 ml. Tento produkt vám vydrží zhruba 3-4 měsíce, nedělá na obličeji fleky, ale především vydrží celý den. Pro umocnění výdrže si můžete také dokoupit fixátor make-upu. V širokém repertoáru Astor nabízí samozřejmě více možných odstínů, se kterými budete jistě spokojeni.

5-r154_res.jpg

Pojďme k řasenkám, kterých tato značka nabízí také nemálo. Ať už jde o efekt prodloužených řas, o jejich zhutnění, či dokonce voděodolnost. Takové jsou produkty Astor Big a Beautiful False Look Mascara - odstín 910 Hypnotic Black 9 ml nebo Astor Big a Beautiful Boom Volume Mascara Waterproof 800 Black 12 ml.

6-r341_res.jpg

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?