Buďte sama sebou s kosmetickými produkty Astor

"Je krásné, být sama sebou" - tato známá hláška se snad zaryla pod kůži již každé ženy. Filozofie značky Astor hovoří o brojení za ženskou krásu, za její uvolnění, přirozenost a za sebejistotu ženy. Tato společnost byla založena v roce 1952 a její inspirací jsou ženy a jejich život. S těmito faktory jde Astor ruku v ruce vstříc moderní společnosti. To žena udává tón...

1-r527_res.jpg

Zmatňující pudr je základem, který by neměl chybět v žádné kosmetické taštičce ženy. Astor je hotovým kouzelníkem v mixu barev i hutnosti takových pudrů, demonstrujme si to například na produktu Astor Anti Shine Mattitude Shine Control Powder - zmatňující pudr 001 Ivory 14 g. Dále je to odstín 004 Sand 14 g a mohli bychom pokračovat.

2-r362_res.jpg

Z tekutých make-upů stojí za zkoušku Astor Lift Me Up BB Cream SPF20 Make-up 30 ml odstín 200 Medium. Tento BB cream obsahuje hydratační sérum s kyselinou hylauronovou a vitamínem E, také vyhlazuje, zpevňuje a redukuje jemné vrásky. Rovněž sjednocuje tón vaší pleti, zakrývá pigmentové skvrny a chrání před slunečními paprsky.

3-r364_res.jpg

Make-up může také omlazovat, jako je tomu v případě Astor Lift Me Up SPF 15, odstín 101 Rose Beige 30 ml. Tento produkt vám vydrží zhruba 3-4 měsíce, nedělá na obličeji fleky, ale především vydrží celý den. Pro umocnění výdrže si můžete také dokoupit fixátor make-upu. V širokém repertoáru Astor nabízí samozřejmě více možných odstínů, se kterými budete jistě spokojeni.

5-r154_res.jpg

Pojďme k řasenkám, kterých tato značka nabízí také nemálo. Ať už jde o efekt prodloužených řas, o jejich zhutnění, či dokonce voděodolnost. Takové jsou produkty Astor Big a Beautiful False Look Mascara - odstín 910 Hypnotic Black 9 ml nebo Astor Big a Beautiful Boom Volume Mascara Waterproof 800 Black 12 ml.

6-r341_res.jpg

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.