Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Zažijete zábavu a spomienky, o ktoré sa budete chcieť podeliť

Plánujete svadbu, narodeninovú oslavu,firemný večierok či promo akciu a chcete mať o originálnu zábavu hostí na sto percent postarané? Fotobúdka Kysuce je tou správnou voľbou.

Táto najnovšia atrakcia, ktorá nesmie chýbať na žiadnom evente, je pripravená prísť kamkoľvek v regióne. V dohodnutý termín a čas vám fotobúdkud ovezieme, po celý čas budete mať k dispozícii obsluhu, takže sa môžete sústrediť len na zábavu. Objednajte si ju aj vy medzi prvými v uvádzacej cene 250 € za tri hodiny (pôvodne 300 €), každá ďalšia hodina stojí 50 €.

reklamagazeta-r922_res.jpg

Ako fungujem?

Postavte sa pred fotobúdku,vezmite do rúk bláznivé rekvizity, ktoré vylepšia váš outfit a zábava môže začať. S našou fotobúdkou nemusíte počítať, koľko fotografií urobíte, ich počet je totiž neobmedzený. Stačí sa len usmiať a fotiť! Na každej sérii fotiek si môžete zvoliť vlastný text prípadne logo. Výslednú fotografiu vám obsluha vytlačí, nahrá na USB a vy sa o ňu môžete podeliť na sociálnych sieťach. Je ideálnou voľbou aj na svadbu ako pamiatkový album novomanželom, jedna séria fotiek ostane vám, druhú im aj s odkazom môžete podarovať. Vytvorí vám spomienky, na ktoré nezabudnete.

Viac info nájdete na www.fotobudkakysuce.eu, na facebooku Fotobúdka Kysuce alebo volajte na telefónne číslo 0910 900 403.

foto3-r570_res.jpg

foto1-r256_res.jpg

Fotobúdku si aktuálne môžete objednať v uvádzacej cene 250 € za 3 hodiny.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line