Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

PANORAMA living – jedinečné miesto pre váš život

Predstavujeme vám rezidenciu Panorama Living, ktorá svojim prevedením a lokalitou prináša jedinečnú možnosť bývania v blízkosti Žiliny.

Projekt Panorama Living je situovaný v pokojnej oblasti Hôrok s nádherným výhľadom na panorámu Malej Fatry, Martiniek a Lietavského hradu. Projekt je určený pre širšiu klientelu ľudí, ktorí sa rozhodujú medzi výstavbou domu v tichej lokalite, alebo kúpou väčšieho bytu v širšom centre Žiliny.

bg-home-r133_res.jpg

Panorama Living pozostáva z troch samostatných domov, v ktorých sa bude nachádzať 12 bytov o rozlohe od 183 m2 do 208 m2. Ku každému z bytov bude patriť upravený pozemok ako záhrada od 90 do 100 m2. Bytové domy sa budú postupne stavať na pozemkoch v projekte Krásne Hôrky.

Plocha bytov je rozdelená následne: byty 103,6 m2 a 128,4 m2, plocha terasy 20,46 m2, sklad má rozlohu 4,25 m2 a ku každému bytu prináleží garážové státie pre dve autá o rozlohe 45,11 m2 a 55,75 m2. Parkovanie bude možné aj na ploche pred vstupom do garáži.

picture-3-r173_res.jpg

Spoľahlivý developer

DEV build - ZA, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 2015 a zároveň je dcérskou spoločnosťou firmy BAU cargo, s.r.o. so sídlom Rosinská cesta 9 , 010 01 Žilina. Strategickým cieľom spoločnosti je budovanie stredného segmentu rezidenčných projektov vhodných pre širokú klientelu. Našou snahou je stavať bytové jednotky, v rámci ktorých ponúkame inovatívne riešenia aj pre náročných zákazníkov. Dostupnosť produktov pre zákazníkov je pre nás kľúčovým prvkom. Jedine tak sa dá vytvoriť moderné, funkčné, vysoko oceňované, ale aj zároveň cenovo dostupné miesto k životu. Zámerom našej spoločnosti je zjednodušiť a spríjemniť život.

Pre viac informácii volajte 0948 414 411 alebo píšte na info@panoramaliving.sk alebo kliknite TU.

picture-1-r771_res.jpg

PANORAMA linivng je ideálnou voľbou, ak rozmýšľate nad výstavbou domu alebo kúpou väčšieho bytu

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.