Oceňovaný a víťazný Hyundai i20 aj pre vás

Hyundai i20 a i20 Active sú jasnou odpoveďou na vaše očakávania.

Pre niekoho je to neriešiteľný rébus. Aj by chcel auto, ktoré sa zmestí všade, aj by doň potreboval pohodlne usadiť celú rodinu s batožinou. Aj by malo byť ideálne do mesta, aj by malo dobre poslúžiť pri výletoch do prírody. Lámete si nad týmto rébusom hlavu aj vy? Tak si môžete zhlboka vydýchnuť, lebo Hyundai za vás tento problém vyriešil. Hyundai i20i20 Active sú jasnou odpoveďou na vaše očakávania.

Energický fešák

Dizajnéri venovali osobitnú pozornosť energickému vzhľadu vozidla. Charakteristickým prvkom je šesťuholníková maska chladiča, ale aj vyvážené proporcie, veľkorysý tvar a dlhá kapota motora. Model je pastvou pre oči nielen spredu, ale aj zozadu. Na zadnej časti karosérie má stĺpiky, ktoré vytvárajú ilúziu vznášajúcej sa strechy, čo zaujme naozaj každého ctiteľa moderného dizajnu. Patrí k najkrajším, čo dokazujú aj ocenenia IF Design Award a Red Dot Design Award, ale vďaka zväčšeným rozmerom a ergonomickému usporiadaniu kabíny aj k najširším automobilom  vo svojej triede.

V Hyundai i20 sa môžete cítiť, ako keby ste sedeli v aute vyššej kategórie, a adekvátne veľký má aj kufor. Jeho 326 litrov tvorí naozaj dostatočný priestor na to, aby ste pohodlne zbalili celú svoju rodinu a vybrali sa na krásnu dovolenku.

Komfort aj pre náročnejších

Moderný dizajn a nadštandardná veľkosť však nie sú jedinými prednosťami Hyundai i20. Ďalším novým prvkom je navigačný systém integrovaný v prístrojovom paneli. Hyundai ako prvý priniesol túto technológiu v tomto segmente, čím potvrdil, že i20 má ambíciu patriť k najvýraznejším lídrom. Vodiči si prídu na svoje vďaka automaticky sklopným vonkajším spätným zrkadlám, k dispozícii sú aj predné a zadné parkovacie senzory. Súčasťou štandardného vybavenia sú vstupy USB a AUX na pripojenie smartfónu alebo prehrávača MP3 k audiosystému.

Poteší aj fajnšmekrov

Koncernoví inžinieri poskytli motoristom na výber dva benzínové a dva naftové motory. Predné kolesá sú poháňané prostredníctvom 5- alebo 6-stupňovej manuálnej alebo 4-stupňovej automatickej prevodovky. Chuťovkou pre znalcov je motor 1.0 T-GDi z konštrukčného radu Kappa. Vyznačuje sa zvýšeným výkonom a priaznivou spotrebou paliva, pričom poskytuje vysokú mieru pôžitku z jazdy. Pre tých, čo majú radšej odolný crossover na mestské dobrodružstvo, je tu i20 Active. Od svojho mestského brata sa líši napríklad plastovou ochranou podvozka, a to tak na nárazníkoch, blatníkoch, ako aj na podbehoch kolies. Zmien je však podstatne viac. Má agresívnejší vzhľad, ktorý umocňujú nové zväčšené kruhové hmlové svetlá, a s prehľadom zvládne terén na každom výlete. Hyundai i20 môžete mať teraz od 9 640 € alebo s ľahkou splátkou už od 82 € mesačne. Aktívneho športovca Hyundai i20 Active môžete mať už a od 11 590 € alebo s ľahkou splátkou už od 99 € mesačne. Ak ste sa pre aktívny život s novým Hyundai ešte nerozhodli vy, inšpirujte sa skúsenosťami motoristov z celej Európy. Model i20 získal ocenenie Zlatý volant 2015, čo je jedna z najprestížnejších európskych motoristických súťaží. Viac informácií nájdete na www.hyundai.sk. Ak ste sa už rozhodli a práve si idete po váš nový automobil, želáme vám veľa dobrých a hlavne aktívnych zážitkov.

490x3241-r820_res.jpg

490x3242-r549_res.jpg

490x3243-r729_res.jpg

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.