Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

4. ročník celoštátnej súťaže Skills Slovakia „Mladý mechatronik“

Pozvánka na 4. Ročník celoštátnej súťaže Skills Slovakia Mladý mechatronik.

Dňa 31.marca 2016 (štvrtok) sa v priestoroch MTF STU v Trnave uskutoční 4. ročník celoštátnej súťaže Skills Slovakia „Mladý mechatronik“ určenej pre žiakov stredných odborných škôl odboru mechatronik. Mladý Mechatronik je tímová súťaž v odborných zručnostiach mladých ľudí v profesii mechatronik. Vo svete existujú prognózy, ktoré hovoria o tom, že mechatronika predstavuje budúci odbor inžinierstva, keďže v budúcnosti nebudú existovať čisto mechanické stroje. V priemysle vyspelých krajín  začína vzrastať dopyt po inžinieroch z oblasti mechatroniky.

Organizátorom akcie sú Štátny inštitút odborného vzdelávania, oddelenie podpory tvorivosti mládeže a FESTO spol.s.r.o. Bratislava. Garantom podujatia je Ústav aplikovanej informatiky, automatizácie a mechatroniky MTF STU v Trnave. Zaujímavý program pre všetkých záujemcov predstavuje nielen samotná súťaž, ale i pripravený Expotainer Festo, v ktorom bude prezentácia posledných trendov v rámci konceptu Industry 4.0.

sme30-r112_res.jpg

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.