Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Konica Minolta je víťazom 6 - mesačného medzinárodného testu

• Porota ocenila najmä moderné funkcie v rámci ovládania prístrojov• Rozsiahle testovanie trvalo pol rokaNezávislá organizácia Buyers Laboratory Inc. (BLI) pridelila ocenenie "Winter 2016 Pick" dvom multifunkčným zariadeniam Konica Minolta. Tie zaujali vysokým výkonom, možnosťami prispôsobenia displeja a ovládaním pomocou mobilných technológií. Individuálne ocenenie "Pick" získavajú absolútni víťazi jednotlivých kategórií.

"Vážime si najmä ohodnotenie inovačných technológií našich zariadení. Tie cielia na zvýšenie výkonu, zníženie nákladov, uľahčenie obsluhy a zjednodušenie integrácie do podnikovej infraštruktúry. Nezávislé ocenenia sú pre nás dôkazom, že investície do moderných funkcií sú správne zvolenou stratégiou,"povedala Renáta Juranová, produktový manažér Konica Minolta Slovakia, a dodala: "Víťazstvo v rozsiahlom šesťmesačnom teste je takisto potvrdením pre našich zákazníkov, že produkty Konica Minolta spĺňajú aj tie najnáročnejšie užívateľské požiadavky súčasného podnikateľského sveta."

konica minolta

Zariadenia bizhub C368 a 287 umožňujú ovládanie pomocou mobilných prístrojov všetkých značiek a operačných systémov. Rovnako disponujú intuitívnym kontrolným panelom, ktorého podobu je možné individuálne meniť na základe požiadaviek užívateľov. "Prispôsobený displej ponúka každému používateľovi rýchly prístup k jeho najčastejšie využívaným nástrojom a aplikáciám. Služby mobilnej tlače zrýchľuje aj funkcia bezkontaktného prepojenia s tabletmi alebo smartfónmi," povedal George Mikolaj, zástupca BLI.Automatické spojenie s mobilnými zariadeniami umožňujú technológie NFC a Bluetooth. Funguje na princípe aktivácie WiFi siete a stiahnutia tlačových dát bez nutnosti povelu od užívateľa, iba na základe priblíženia mobilného zariadenia k ovládaciemu displeju tlačového zariadenia. Užívatelia následne môžu jediným príkazom okamžite zadávať základné povely, ako je tlač či skenovanie z alebo do mobilných prístrojov, prípadne vykonávať ďalšie úlohy.Buyers Laboratory Inc (BLI) je popredné nezávislé testovacie laboratórium v oblasti kancelárskej techniky. Bolo založené v roku 1961 a odvtedy pôsobí ako hlavný, nezávislý a spoľahlivý referent v oblasti zobrazovacieho priemyslu. BLI publikuje jedny z najkomplexnejších porovnávacích testov kancelárskej techniky, ktoré sú vždy založené na mnohomesačnom testovaní. Ocenenie "Pick" udeľuje dvakrát za rok. Databáza spoločnosti obsahuje testy viac ako 10 000 tlačiarní, kopírok, faxov, skenerov a multifunkčných produkčných zariadení.

O spoločnosti Konica Minolta

Konica Minolta, Inc. patrí medzi celosvetových lídrov na trhu poskytovateľov produktov, služieb a riešení v oblasti tlače, dokumentov a ich spracovania. Pôsobí v 49 krajinách po celom svete a zamestnáva dokopy 41 600 zamestnancov. Hlavnou filozofiou spoločnosti je vytvárať nové hodnoty inováciami a uľahčovať tak ľuďom prácu a skvalitňovať život aj pre budúce generácie spoločnosť. Jej hlavná centrála sídli v Tokiu, európska centrála sa nachádza v Hannoveri. Rýchly vývoj všetkých technológií zaisťuje viac než 26 vývojových a technických centier.

O Konica Minolta Slovakia

Konica Minolta Slovakia pôsobí na Slovensku od roku 1990. Jej hlavným poslaním je poskytovanie komplexných tlačových riešení a technológií. Multifunkčné zariadenia a produkčné zariadenia sú vhodné tak pre kancelárske prostredie, ako aj pre profesionálne tlačiarne. V ponuke spoločnosti je taktiež integrácia softvéru pre digitalizáciu dokumentov, ich obeh a dlhodobú archiváciu.Spokojnosť klientov sa znova potvrdila aj formou prvenstva v trhových podieloch v rámci Slovenskej republiky: 74% produkčné zariadenia a 46% multifunkčné zariadenia A3 (Zdroj: InfoSource).Centrála spoločnosti je v Bratislave, odkiaľ sú riadené filiálky v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach.Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.konicaminolta.sk.Katalóg s fotografiami produktov je k dispozícii na www.konicaminolta-images.eu.

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.