Hledáte dárek pro ženu? Kosmetické dárkové sady Dermacol

Dárkové sady vyřeší všechny vaše problémy s výběrem dárku k jakékoli příležitosti. Ať už jde o potraviny nebo kosmetiku, nic z toho nikdy nikoho neurazí. Zabalte (nebo vyberte) vhodnou kombinaci podle pohlaví, vůně či chuti, a rozhodně uděláte radost jak dítěti, tak třeba babičce.

Právě trh s kosmetikou nabízí nejrůznější kombinace přípravků, které se postarají o vaše tělo. Nemusí však rozhodně jít pouze o kosmetiku balenou do obyčejné krabice s logem značky. Ba právě naopak - mnoho výrobců kosmetiky se už zaměřuje i na užitečnost obalu.

Pro tyto případy jsou kombinace sprchových gelů, tělových mlék a parfémů, baleny do cestovních kosmetických taštiček, či se alespoň tyto produkty nachází ve zdobné krabici s dárkem navíc v podobě psaníčka na ples, plážové tašky nebo slunečních brýlí. Ať tak či onak, dárek navíc (navíc v podobě něčeho, co nemá pouze omezenou spotřebu) vždy potěší. Oblíbené jsou i hromadné sady například očních stínů spolu s výbavou na nehty, někde se vám dostane i sponky do vlasů, diáře na další rok atd., atd.

38854-thickboxdefault-r872_res.jpg

Demonstrujme si to například na českém výrobci Dermacol. Právě ten ví, co ženy (a nejen je) potěší. Mladým slečnám jistě udělá radost dárková sada Dermacol s přípravky, které jsou určeny pro péči o problematickou pleť. Jedná se o výrobky Acneclear, ovšem pozor - to nejpodstatnější se neřeklo - za rozumnou cenu samotných výrobků dostanete jako bonus exkluzivní letní taštičku, či kosmetickou taštičku, chcete-li. Ta rozhodně udělá radost snad nejen náctiletým dívkám.

2-r249_res.jpg

A u Dermacolu bychom mohli zůstat - stále dostupná a oblíbená dárková sada Gold Elixir 2013, kterou propaguje známá česká herečka Jana Paulová, obsahuje 50 ml denní krém, 50 ml noční krém, 2x8g pleťovou masku a k tomu všemu elegantní modrou cestovní taštičku. Velmi oblíbený produkt pro dospělé ženy.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.