Utorok, 17. september, 2019 | Meniny má Olympia

Průhledné hodinky jsou stále v módě

Transparentní (průhledné) hodinky nejsou na trhu s náramkovými hodinkami žádnou novinkou, nejsou však ani ničím, co by jste viděli v každém krámu s doplňky. O to hodnotnější takový produkt je, protože jej nemá každý druhý. Nelze však zastřít fakt, že transparentní hodinky jsou vyráběny vždy spíše ve sportovní verzi hodinek, někdy dokonce v kombinaci s fosforem, který je díky své viditelnosti v noci užitečný zejména outdoor sportovcům...

Transparentní náramkové hodinky jako elegantní průhledný pásek s barevným a "hmotným" ciferníkem jsou víceméně raritou, kterou představovat nebudeme, neboť je takový produkt v současné době spíše "homemade" amatérským výrobkem domácích kutilů a o světové značce tak nemůže být řeč.

casio-g-shock-bg-1302-4er-r668_res.jpg

Jsou zde však produkty celosvětově známé značky Casio. Casio momentálně nabízí neagresivní verzi transparentních náramkových hodinek s barevnými prvky, rozdělujícími oboje pohlaví. Casio G-Shock BG-1302-4ER jsou transparentní růžové hodinky bytelné konstrukce a sportovních vlastností. Tyto digitální hodinky mají kulatý ciferník, plastové pouzdro i řemínek a Quartz baterii. Průhledný "odstín" se bije s barevnější jemně růžovou a mezi funkce, které k tomuto modelu náleží, patří například datum, alarm, stopky nebo dny v týdnu, ale i voděodolnost. Casio G-Shock BG-1302-4ER jsou rozhodně sportovní, k romantickým šatům si je tak rozhodně nevezmete.

casio-g-shock-bg-1302-2-r216_res.jpg

Verze pro pány, ale i pro dámy jsou modré Casio G-Shock BG-1302-2. Naprosto shodné hodinky jako ty výše prezentované, avšak s modrými prvky. Celý řemínek naobkolo kolem zápěstí je opatřen modrým odstínem. Dá se říct, že tento model je díky své barvě, tvaru i hmotnosti unisex. Ostatně samotná hmotnost umožňuje použití těchto hodinek i během sportu.

Ochrana klímy spojí slovenské mestá a obce

Spoločnosť dm drogerie markt pokračuje už piaty rok v najväčšej iniciatíve na podporu dobrovoľníctva pod názvom dm {spoločne}.

Revolučný Volkswagen ID.3 naživo z Frankfurtu!

Na frankfurtskom autosalóne sa predstavil nový model Volkswagenu, ktorý je pre značku jedným z najdôležitejších v histórii.

Na hrúbke záleží. Aj dva centimetre rozhodujú

Stále viac sa hovorí o vplyve vnútorného vzduchu a stavebných materiálov na naše zdravie.