Ekonómovia z Košíc budú reprezentovať Slovensko na finále v Číne

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach budú reprezentovať Slovensko na medzinárodnom finále Global Management Challenge v Macau.

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach budú reprezentovať Slovenskú republiku na medzinárodnom finále Global Management Challenge v Macau (v Číne) v dňoch 18.-20.4.2016. Global Management Challenge je najväčšia súťaž na svete v oblasti simulácie strategického riadenia firiem.  Modelové výrobné spoločnosti súťažia na virtuálnych trhoch EU a NAFTA s cieľom dosiahnuť čo najvyššieho zhodnotenia investície a najlepšie postavenie na trhu na základe dosiahnutého zisku.gmc1-r664_res.jpg

Dňa 17.3.2016 sa uskutočnilo Národné finále súťaže Global Management Challenge 2015/16, kde bolo 8 najlepších tímov zo Slovenska. Dňa 23.3.2016 sa konalo slávnostné vyhlásenie víťazov národnej súťaže Global Management Challenge 2015/16, kde sa tohtoročným víťazom stal tím študentov Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach (PoMS - Power of management student) v zložení Nikola Tančáková, Veronika Mackaničová, Lenka Danková, Martin Mucha, Jozef Lukáč. Tento tím bude reprezentovať Slovenskú republiku na medzinárodnom finále Global Management Challenge v Macau (v Číne) v dňoch 18.-20.4.2016.

gmc4-r861_res.jpg

Viac informácií na www.euke.sk alebo https://www.facebook.com/gmcslovakia/ alebo na http://www.vsfs.cz/gmcsk/?z=330.

phf1-r274_res.jpg

Prečo študovať na Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach (PHF):

Sme tradičná fakulta

Máme vybudovanú modernú infraštruktúru

Ponúkame komplexne akreditované vzdelávanie

• komplexne akreditované vzdelávanie v študijných programoch na všetkých troch stupňoch vysokoškolského štúdia, ponúkané v Košiciach a na pedagogickom pracovisku v Michalovciach • štúdium v dennej aj externej forme • na 1. stupni štúdia ponúkame študijný program Ekonomika a manažment podniku a študijný program Obchodné podnikanie

Sme súčasťou medzinárodnej siete univerzít

• zmluvy s viac ako 270 svetovými univerzitami • široké portfólio zahraničných študijných pobytov (v rámci programu Erasmus+ ako aj v rámci iných programov) • široké portfólio platených zahraničných stáží • možnosť získať bakalársky diplom na britskej univerzite - University of Huddersfield, U. K. • titul získaný na našej fakulte je uznávaný v rámci systému ECTS vo všetkých krajinách Európskej únie

Spolupracujeme s praxou a vychovávame úspešných absolventov uplatniteľných na trhu práce

• máme intenzívne kontakty so všetkými dôležitými zamestnávateľmi vo východoslovenskom regióne • máme intenzívne kontakty s relevantnými podnikmi v slovenskom, resp. európskom regióne • tisíce úspešných absolventov - absolventi PHF pracujú na významných postoch v súkromnej a verejnej sfére • vysoký záujem o absolventov PHF medzi zamestnávateľmi = veľmi nízka nezamestnanosť a vysoká priemerná mzda našich absolventov

Viac informácií na www.euke.sk alebo na https://www.facebook.com/phfeu

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?