Ekonómovia z Košíc budú reprezentovať Slovensko na finále v Číne

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach budú reprezentovať Slovensko na medzinárodnom finále Global Management Challenge v Macau.

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach budú reprezentovať Slovenskú republiku na medzinárodnom finále Global Management Challenge v Macau (v Číne) v dňoch 18.-20.4.2016. Global Management Challenge je najväčšia súťaž na svete v oblasti simulácie strategického riadenia firiem.  Modelové výrobné spoločnosti súťažia na virtuálnych trhoch EU a NAFTA s cieľom dosiahnuť čo najvyššieho zhodnotenia investície a najlepšie postavenie na trhu na základe dosiahnutého zisku.gmc1-r664_res.jpg

Dňa 17.3.2016 sa uskutočnilo Národné finále súťaže Global Management Challenge 2015/16, kde bolo 8 najlepších tímov zo Slovenska. Dňa 23.3.2016 sa konalo slávnostné vyhlásenie víťazov národnej súťaže Global Management Challenge 2015/16, kde sa tohtoročným víťazom stal tím študentov Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach (PoMS - Power of management student) v zložení Nikola Tančáková, Veronika Mackaničová, Lenka Danková, Martin Mucha, Jozef Lukáč. Tento tím bude reprezentovať Slovenskú republiku na medzinárodnom finále Global Management Challenge v Macau (v Číne) v dňoch 18.-20.4.2016.

gmc4-r861_res.jpg

Viac informácií na www.euke.sk alebo https://www.facebook.com/gmcslovakia/ alebo na http://www.vsfs.cz/gmcsk/?z=330.

phf1-r274_res.jpg

Prečo študovať na Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach (PHF):

Sme tradičná fakulta

Máme vybudovanú modernú infraštruktúru

Ponúkame komplexne akreditované vzdelávanie

• komplexne akreditované vzdelávanie v študijných programoch na všetkých troch stupňoch vysokoškolského štúdia, ponúkané v Košiciach a na pedagogickom pracovisku v Michalovciach • štúdium v dennej aj externej forme • na 1. stupni štúdia ponúkame študijný program Ekonomika a manažment podniku a študijný program Obchodné podnikanie

Sme súčasťou medzinárodnej siete univerzít

• zmluvy s viac ako 270 svetovými univerzitami • široké portfólio zahraničných študijných pobytov (v rámci programu Erasmus+ ako aj v rámci iných programov) • široké portfólio platených zahraničných stáží • možnosť získať bakalársky diplom na britskej univerzite - University of Huddersfield, U. K. • titul získaný na našej fakulte je uznávaný v rámci systému ECTS vo všetkých krajinách Európskej únie

Spolupracujeme s praxou a vychovávame úspešných absolventov uplatniteľných na trhu práce

• máme intenzívne kontakty so všetkými dôležitými zamestnávateľmi vo východoslovenskom regióne • máme intenzívne kontakty s relevantnými podnikmi v slovenskom, resp. európskom regióne • tisíce úspešných absolventov - absolventi PHF pracujú na významných postoch v súkromnej a verejnej sfére • vysoký záujem o absolventov PHF medzi zamestnávateľmi = veľmi nízka nezamestnanosť a vysoká priemerná mzda našich absolventov

Viac informácií na www.euke.sk alebo na https://www.facebook.com/phfeu

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.