Biznis úver vo VÚB s lepším úrokom a rýchlejšie

S novými sadzbami, minimom dokladov a do 24 hodín.

Bez potvrdenia z daňového úradu

Donedávna sa žiadna žiadosť o úver neobišla bez potvrdenia z daňového úradu o výške priznanej daňovej povinnosti. Daňový úrad má na jeho vydanie zákonnú 30-dňovú lehotu. Nemáte toľko času? Vo VÚB banke toto potvrdenie nepotrebujete. O Profiúver stačí požiadať len s daňovým priznaním spolu s účtovnou závierkou za posledné účtovné obdobie a schválený ho máte do 24 hodín.

70 000 eur už po pol roku podnikania

Začínajúci biznis väčšinou potrebuje na rozbeh peniaze. Vlastné zdroje málokedy dokážu pokryť všetko. Ak máte účet vo VÚB, už po šiestich mesiacoch podnikania môžete využiť podnikateľskú úverovú linku.  Nepotrebujete k tomu žiadne doklady, stačí aktívne využívať váš bežný účet. Predschválený úverový rámec do výšky 70 000 € môžete čerpať ako jeden alebo kombináciou viacerých úverových produktov, a to buď
v  kontokorentnej alebo v splátkovej forme s dobou splatnosti až do 5 rokov. Aktuálnu výšku predschváleného úveru si viete kedykoľvek zistiť v internet bankingu a vo výpise k účtu.

50 % zľava z poplatku, aj lepšie úročenie

Tí, ktorí si Profiúver zoberú vo VÚB do 31. mája 2016, získajú zároveň 50 % zľavu z poplatku.

Dobrou správou je, že sme znížili úrokové sadzby na biznis úveroch. Týka sa to predovšetkým úverov zabezpečených nehnuteľnosťou, ktoré podnikatelia využívajú na krátkodobé financovanie bežných prevádzkových potrieb bez dokladovania účelu použitia či na financovanie investičných zámerov v strednodobom a dlhodobom horizonte,“ vysvetlil Andrej Straka, riaditeľ odboru Malí podnikatelia VÚB.

Prehľad úrokových sadzieb Profi úverov v p. a.:

tabulkasb-r750_res.jpg

Viac info na: https://www.vub.sk/sk/firmy-podnikatelia/

Nové komorné bývanie v Karlovke? Karlove

Nový obytný dom Karlove na Hudecovej ulici ponúkne unikátne bývanie v stabilizovanej časti Karlovej Vsi.

Spoznáte týchto 11 filmov, v ktorých sa objavil McDonald’s?

Niektoré su notoricky známe a niektoré vám dajú zabrať.

Nepýtajte od lekára antibiotiká pri chrípke či nádche

Takmer milión balení antibiotík "pojedli" vlani Slováci pri ochoreniach, na ktoré tieto lieky nezaberajú.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Alojza Kračinovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 4. vydanie.