Biznis úver vo VÚB s lepším úrokom a rýchlejšie

S novými sadzbami, minimom dokladov a do 24 hodín.

Bez potvrdenia z daňového úradu

Donedávna sa žiadna žiadosť o úver neobišla bez potvrdenia z daňového úradu o výške priznanej daňovej povinnosti. Daňový úrad má na jeho vydanie zákonnú 30-dňovú lehotu. Nemáte toľko času? Vo VÚB banke toto potvrdenie nepotrebujete. O Profiúver stačí požiadať len s daňovým priznaním spolu s účtovnou závierkou za posledné účtovné obdobie a schválený ho máte do 24 hodín.

70 000 eur už po pol roku podnikania

Začínajúci biznis väčšinou potrebuje na rozbeh peniaze. Vlastné zdroje málokedy dokážu pokryť všetko. Ak máte účet vo VÚB, už po šiestich mesiacoch podnikania môžete využiť podnikateľskú úverovú linku.  Nepotrebujete k tomu žiadne doklady, stačí aktívne využívať váš bežný účet. Predschválený úverový rámec do výšky 70 000 € môžete čerpať ako jeden alebo kombináciou viacerých úverových produktov, a to buď
v  kontokorentnej alebo v splátkovej forme s dobou splatnosti až do 5 rokov. Aktuálnu výšku predschváleného úveru si viete kedykoľvek zistiť v internet bankingu a vo výpise k účtu.

50 % zľava z poplatku, aj lepšie úročenie

Tí, ktorí si Profiúver zoberú vo VÚB do 31. mája 2016, získajú zároveň 50 % zľavu z poplatku.

Dobrou správou je, že sme znížili úrokové sadzby na biznis úveroch. Týka sa to predovšetkým úverov zabezpečených nehnuteľnosťou, ktoré podnikatelia využívajú na krátkodobé financovanie bežných prevádzkových potrieb bez dokladovania účelu použitia či na financovanie investičných zámerov v strednodobom a dlhodobom horizonte,“ vysvetlil Andrej Straka, riaditeľ odboru Malí podnikatelia VÚB.

Prehľad úrokových sadzieb Profi úverov v p. a.:

tabulkasb-r750_res.jpg

Viac info na: https://www.vub.sk/sk/firmy-podnikatelia/

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.