Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Skúste riadiť skutočný supermarket v novej mobilnej hre

Postavte si vlastný supermarket v novej simulačnej mobilnej hre. Je zdarma a bez mikrotranzakcií.

vaším hlavným cieľom v hre sú spokojní zákazníci

Vyskúšajte si rolu manažéra supermarketu, ktorý momentálne poznáte len z pohľadu zákazníka. Navrhnite si vlastnú predajňu s potravinami, rozvíjajte ju regál po regále a zvoľte si najlepšiu obchodnú stratégiu, ktorá vás dovedie až k úspešnému hypermarketu.

Hra Moje malé Tesco sa stala jednou z najúspešnejších mobilných hier v Maďarsku a teraz je kompletne v slovenčine. Aplikácia je zdarma a bez mikrotranzakcií a hrať možno aj offline. Stiahnuť si ju môžete do svojho telefónu či tabletu so systémom iOS, Android a Windows Phone.

Načítavám video...

Role manažéra predajne

Ako manažér zistíte, že základom úspechu je vhodne zvolená stratégia. Budete rozhodovať, aký tovar a kedy objednáte, a ktoré výrobky si sami vyprodukujete. Bude na vás či tovar umiestnite do regálov, obslúžite zákazníkov alebo najprv vybavíte online objednávky. Ale hlavné bude dobre rozhodnúť, kedy a ako investujete do rozvoja. Navyše na vás každý deň čakajú nové výzvy a môžete tiež obchodovať s priateľmi a ďalšími hráčmi.

Čím viac spokojných zákazníkov získate, tým viac budete mať peňazí, zamestnancov i možností. Pripravených je pre vás cez 100 úrovní, s ktorými budete postupne rozširovať svoju predajňu i sortiment. Hra je založená na menších úlohách, ktoré sa dajú jednoducho plniť i v priebehu krátkych voľných chvíľ behom dňa. Práca úspešného manažéra však nikdy nekončí!

s vašimi úspechmi sa bude rozrastať vaša predajňa i sortiment

Prepojenie virtuálneho a reálneho sveta

Hra bola vytvorená podľa reálnych obchodov Tesco a je priebežne aktualizovaná. V hre sa stretnete s rovnakými službami, vybavením i sortimentom, ktoré poznáte z vlastných nákupov. Máte tak možnosť sami vyskúšať, ako obchod skutočne funguje a o čo všetko je nutné sa postarať.

Stiahnite si ihneď svoj hypermarket do vrecka!

Foto: tesco.sk/mojemaletesco

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.