Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Skúste riadiť skutočný supermarket v novej mobilnej hre

Postavte si vlastný supermarket v novej simulačnej mobilnej hre. Je zdarma a bez mikrotranzakcií.

vaším hlavným cieľom v hre sú spokojní zákazníci

Vyskúšajte si rolu manažéra supermarketu, ktorý momentálne poznáte len z pohľadu zákazníka. Navrhnite si vlastnú predajňu s potravinami, rozvíjajte ju regál po regále a zvoľte si najlepšiu obchodnú stratégiu, ktorá vás dovedie až k úspešnému hypermarketu.

Hra Moje malé Tesco sa stala jednou z najúspešnejších mobilných hier v Maďarsku a teraz je kompletne v slovenčine. Aplikácia je zdarma a bez mikrotranzakcií a hrať možno aj offline. Stiahnuť si ju môžete do svojho telefónu či tabletu so systémom iOS, Android a Windows Phone.

Načítavám video...

Role manažéra predajne

Ako manažér zistíte, že základom úspechu je vhodne zvolená stratégia. Budete rozhodovať, aký tovar a kedy objednáte, a ktoré výrobky si sami vyprodukujete. Bude na vás či tovar umiestnite do regálov, obslúžite zákazníkov alebo najprv vybavíte online objednávky. Ale hlavné bude dobre rozhodnúť, kedy a ako investujete do rozvoja. Navyše na vás každý deň čakajú nové výzvy a môžete tiež obchodovať s priateľmi a ďalšími hráčmi.

Čím viac spokojných zákazníkov získate, tým viac budete mať peňazí, zamestnancov i možností. Pripravených je pre vás cez 100 úrovní, s ktorými budete postupne rozširovať svoju predajňu i sortiment. Hra je založená na menších úlohách, ktoré sa dajú jednoducho plniť i v priebehu krátkych voľných chvíľ behom dňa. Práca úspešného manažéra však nikdy nekončí!

s vašimi úspechmi sa bude rozrastať vaša predajňa i sortiment

Prepojenie virtuálneho a reálneho sveta

Hra bola vytvorená podľa reálnych obchodov Tesco a je priebežne aktualizovaná. V hre sa stretnete s rovnakými službami, vybavením i sortimentom, ktoré poznáte z vlastných nákupov. Máte tak možnosť sami vyskúšať, ako obchod skutočne funguje a o čo všetko je nutné sa postarať.

Stiahnite si ihneď svoj hypermarket do vrecka!

Foto: tesco.sk/mojemaletesco

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.