Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Job Day 2016 na MTF STU so sídlom v Trnave

Na MTF STU so sídlom v Trnave sa uskutočnil dňa 16. marca 2016 4. ročník úspešnej akcie s názvom JOB DAY 2016....

Na MTF STU so sídlom v Trnave sa uskutočnil dňa 16. marca 2016 4. ročník úspešnej akcie s názvom JOB DAY 2016. Ide o akciu zameranú na študentov v posledných rokoch štúdia, ktorým fakulta hľadá možnosti ako im čo najlepšie pomôcť pri hľadaní vhodného zamestnania po ukončení štúdia.

Na jednom mieste, v nových priestoroch fakulty sa stretli študenti so zástupcami z 25 firiem a spoločností, ktoré v rámci hľadania  nových pracovných síl poskytujú prístup kvalifikovaným uchádzačom-absolventom vysokých škôl hľadajúcim zamestnanie po ukončení štúdia.

Firmy sa prezentovali 30-minutovými prednáškami paralelne v dvoch miestnostiach počas celého dňa. Záujem študentov o túto akciu sa z roka na rok zvyšuje, čo dokazuje aj ich tohtoročná vysoká účasť ako v stánkoch firiem, tak na prezentáciách v prednáškových miestnostiach.

Okrem ponuky zamestnania poskytujú mnohé zo zúčastnených spoločností aj možnosť stáže v rámci trainee programov a školení, na ktorých budúci absolvent získava požadovanú prax a možnosť prípravy do nového zamestnania.

dsc0114-r614_res.jpg

V rámci dňa firma BOGE Elastmetall Slovakia a.s. overila pozornosť študentov pri ich prezentácii súťažou a to,  vyplnením pripraveného dotazníka. Odmenou víťazovi bola týždňová stáž vo firme.

Aj firma Robert Bosch, spol.s.r.o České Budějovice pripravila pre študentov súťaž, v ktorej víťazi prevzali drobné vecné ceny.

Cieľom akcie je umožniť študentom priamy kontakt so zamestnávateľom prostredníctvom osobných stretnutí a rozhovorov formou menších skupín. Študenti majú možnosť získať informácie ako sa správne pripraviť na pracovný pohovor, resp. ako odstrániť nedostatky, ktoré uchádzačovi o zamestnanie bránia v uplatnení sa na trhu práce.

Viac informácií http://www.mtf.stuba.sk/sk/studentov/job-day/job-day-2016-informacie.html?page_id=9936

dsc0165-r633_res.jpg

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.