Štvrtok, 25. apríl , 2019

Job Day 2016 na MTF STU so sídlom v Trnave

Na MTF STU so sídlom v Trnave sa uskutočnil dňa 16. marca 2016 4. ročník úspešnej akcie s názvom JOB DAY 2016....

Na MTF STU so sídlom v Trnave sa uskutočnil dňa 16. marca 2016 4. ročník úspešnej akcie s názvom JOB DAY 2016. Ide o akciu zameranú na študentov v posledných rokoch štúdia, ktorým fakulta hľadá možnosti ako im čo najlepšie pomôcť pri hľadaní vhodného zamestnania po ukončení štúdia.

Na jednom mieste, v nových priestoroch fakulty sa stretli študenti so zástupcami z 25 firiem a spoločností, ktoré v rámci hľadania  nových pracovných síl poskytujú prístup kvalifikovaným uchádzačom-absolventom vysokých škôl hľadajúcim zamestnanie po ukončení štúdia.

Firmy sa prezentovali 30-minutovými prednáškami paralelne v dvoch miestnostiach počas celého dňa. Záujem študentov o túto akciu sa z roka na rok zvyšuje, čo dokazuje aj ich tohtoročná vysoká účasť ako v stánkoch firiem, tak na prezentáciách v prednáškových miestnostiach.

Okrem ponuky zamestnania poskytujú mnohé zo zúčastnených spoločností aj možnosť stáže v rámci trainee programov a školení, na ktorých budúci absolvent získava požadovanú prax a možnosť prípravy do nového zamestnania.

dsc0114-r614_res.jpg

V rámci dňa firma BOGE Elastmetall Slovakia a.s. overila pozornosť študentov pri ich prezentácii súťažou a to,  vyplnením pripraveného dotazníka. Odmenou víťazovi bola týždňová stáž vo firme.

Aj firma Robert Bosch, spol.s.r.o České Budějovice pripravila pre študentov súťaž, v ktorej víťazi prevzali drobné vecné ceny.

Cieľom akcie je umožniť študentom priamy kontakt so zamestnávateľom prostredníctvom osobných stretnutí a rozhovorov formou menších skupín. Študenti majú možnosť získať informácie ako sa správne pripraviť na pracovný pohovor, resp. ako odstrániť nedostatky, ktoré uchádzačovi o zamestnanie bránia v uplatnení sa na trhu práce.

Viac informácií http://www.mtf.stuba.sk/sk/studentov/job-day/job-day-2016-informacie.html?page_id=9936

dsc0165-r633_res.jpg

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.