Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Najvyšší čas vedieť po anglicky! Nemyslíte?

Zvládnutá angličtina aspoň na základnej konverzačnej úrovni by sa mala stať súčasťou každého človeka, či už je to študent alebo dospelý. Ak ste ešte s angličtinou nezačali, nie je na čo čakať.

Zvládnutá angličtina aspoň na základnej konverzačnej úrovni by sa mala stať súčasťou každého človeka, či už je to študent alebo dospelý. Ak ste ešte s angličtinou nezačali, nie je na čo čakať.

Samotný názov tohto článku hovorí za všetko. Nachádzame sa v období, kedy cudzie jazyky začínajú byť veľmi vážnou témou. Ak presnejšie hovoríme o znalosti anglického jazyka ako o svetovej reči, v tom prípade  už ani tak nejde o niečo extra, skôr by sme mali začať hovoriť o samozrejmosti.

Otázkou zostáva spôsob, akým sa k stanovému cieľu dopracujete. Princíp výučby anglického jazyka Callanovou metódou je veľmi jednoduchý. Základom lekcií resp. hodín je neustála komunikácia v cieľovom jazyku, teda v angličtine, medzi lektorom a žiakom.  To znamená, že od prvého momentu každý jednotlivec používa jazyk aktívne, nie pasívne.

Systém zakomponovania slovnej zásoby je tiež iný, ako pri tradičnom spôsobe výučby. Každé jednotlivé slovíčko je ihneď po jeho uvedení následne použité v konverzácii. Cieľom tejto výučby je to, aby sa každý žiak naučil spontánne reagovať na podnety z prostredia, čo znamená, aby bol plnohodnotne pripravený porozumieť a komunikovať v angličtine. Callanova metóda je komplexná príprava na získanie medzinárodných certifikátov.

V živote totiž veci fungujú  jednoducho: Ak sa chcete naučiť chodiť, musíte chodiť, ak sa chcete naučiť plávať, musíte plávať, ak sa chcete naučiť hovoriť po anglicky, musíte hovoriť po anglicky!

Ak aj vy patríte k ľuďom, ktorí ešte nezačali so štúdiom anglického jazyka, nemyslíte, že už je najvyšší čas? Ak na druhej strane patríte ku skupine, ktorá má množstvo teoretických poznatkov, ovláda obrovské množstvo poučiek, veľa slovíčok, ktoré však v reálnej situácii nevie použiť a  neveríte, že to ide aj inak,  potom sa príďte  presvedčiť, že sa to naozaj dá! Nové kurzy v jarnom trimestri začínajú 18. apríla 2016, zápis bude prebiehať 13. apríla 2016 od 15.00-18.00

Radi Vás u  nás privítame a zodpovieme Vám na všetky Vaše otázky. Priamo na zápise Vám bude odporučená vhodná úroveň na základe bezplatného preskúšania.

Pre ďalšie informácie nás môžete kontaktovať na tel. čísle: 0905 845 394.

Teší sa na Vás kolektív LANGUAGE CLUB jazyková škola, Paulínska 20, Trnava - budova BALAKOVO, 2. poschodie, č. dverí 228

www.callan.sk

language-r501_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line