Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Orange Music Live pokračuje

Jarnú dávku kvalitnej hudby prinesú do Starej tržnice Scott Bradley's Postmodern Jukebox a Nouvelle Vague.

Bratislava, 4. apríla 2016 – Na sériu koncertov svetových i slovenských interpretov pod hlavičkou projektu Orange Music Live nadväzujú ďalšie kvalitné spevácko-hudobné formácie – americké zoskupenie Scott Bradley's Postmodern Jukebox a Nouvelle Vague z Francúzska. Na zákazníkov Orangeu čakajú už tradične skvelé výhody – nie len na koncertoch, ale aj v rámci predaja vstupeniek.

Vďaka spolupráci Orangeu Slovensko, Aliancie Stará Tržnica a etablovaných promotérov, pokračuje aj v tomto roku obľúbený projekt Orange Music Live. Po vypredaných koncertoch Morcheeby, Jany Kirschner a The Cinematic Orchestra otvára novú sezónu americké spevácko-hudobné teleso Scott Bradley's Postmodern Jukebox pod vedením skladateľa Scotta Bradleeho. Skupina, ktorú svet objavil vďaka YouTube, ponúkne hudobným fajnšmekrom známe hity 21. storočia s kúzelnou príchuťou starých časov. Na svoje si však v Starej tržnici 21.4.2016 prídu aj milovníci jazzu, ragtimu či swingu.

Májový termín – 19.5.2016 – bude patriť francúzskemu zoskupeniu Nouvelle Vague, ktoré po vyše päťročnej odmlke ohlásilo v tomto roku veľký návrat. Kapela sa preslávila cover verziami známych hitov, teraz však pripravuje nový album, ktorý bude vôbec po prvýkrát okrem cover verzií obsahovať aj autorské skladby.

Orange aj naďalej v úlohe podporovateľa kvalitnej hudby a spríjemňovania zážitkov z nej pripravil pre svojich zákazníkov skvelé benefity, ktoré získajú aj prostredníctvom aplikácie Orange výhody. „Projekt Orange Music Live vstupuje do ďalšej sezóny. Po mnohých pozitívnych ohlasoch sme si pre našich zákazníkov pripravili ďalšie benefity. Vďaka aplikácii Orange výhody môžu zákazníci získať 5 eurovú zľavu na vstupenku na obidva koncerty a na májový koncert skupiny Nouvelle Vague využiť dokonca exkluzívny limitovaný predpredaj vstupeniek iba pre nich. Sme presvedčení, že naši zákazníci majú radi kvalitnú hudbu a okrem hudobného zážitku ich potešíme aj exkluzívnymi výhodami len pre nich,“ priblížila Natália Kunická, Brand Activation Manager spoločnosti Orange Slovensko.

Na tých najšikovnejších, ktorí využijú poukážku stiahnutú cez aplikáciu Orange výhody na prednostný predpredaj, čaká prvých 100 vstupeniek na koncert Nouvelle Vague za exkluzívnu cenu 11 eur. Predpredaj je určený výhradne pre zákazníkov Orangeu a dostupný len v termíne od  4.4. - 7.4. 2016 alebo do vypredania tejto série vstupeniek, a to na stránke www.ticketportal.sk.

Po tomto termíne si na koncert môžu zákazníci prostredníctvom unikátneho kódu uplatniť na vstupenku 5 eurovú zľavu, rovnaká zľava platí aj pre aprílový koncert Scott Bradley's Postmodern Jukebox. Na koncerte majú opäť možnosť získať zadarmo dva drinky v bare, a to predložením čiarového kódu vo svojom telefóne, ktorý si opäť stiahnu v aplikácii Orange výhody, v časti Zážitky. Počas koncertu môžu všetci fanúšikovia využívať bezplatné Wi-Fi pokrytie v priestoroch Starej tržnice a zdieľať tak svoje hudobné zážitky so svojimi priateľmi, ktorí sa koncertu nemohli zúčastniť.

Všetky potrebné informácie zákazníci nájdu v aplikácii Orange výhody.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.