Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Kritizovaná Mojmírova ul. v Moravciach sa konečne dočká opravy

Dlhodobo kritizovaná Mojmírova ulica v Zlatých Moravciach sa po rokoch dočká opravy.

Dlhodobo kritizovaná Mojmírova ulica v Zlatých Moravciach sa po rokoch dočká opravy. V rámci spolupráce s mestom ju na vlastné náklady opraví nitrianska stavebná firma Dynamik. Ulica, ktorej žalostný stav už prilákal aj pozornosť celoslovenských médií, patrí medzi vôbec najhoršie cestné komunikácie na Slovensku a je dlhodobým terčom oprávnených sťažností obyvateľov mesta.

marta-balazovatp630102117foto-1-do-ts-od-64-nr-r556_res.jpg

Ochotu firmy pomôcť mestu privítala aj zastupujúca primátorka Zlatých Moraviec Marta Balážová, ktorá tiež pripomenula, že nedávno podobným spôsobom iná stavebná firma postavila nový chodník, ktorý už dnes slúži obyvateľom.

„Vždy som sa snažila a budem snažiť o partnerské vzťahy mesta a podnikateľských subjektov, ktoré v tomto regióne pôsobia. Keď dobre fungujú vzťahy mesta, občianskych iniciatív, dobrovoľníkov a podnikateľov, vždy je šanca, že sa podaria dobré veci. A oprava Mojmírovej ulice je bezpochyby dobrá vec“, povedala Marta Balážová a dodala, že opravená ulica určite poteší všetkých vodičov, ktorí tade denne prechádzajú.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.