Piatok, 19. apríl , 2019

Kritizovaná Mojmírova ul. v Moravciach sa konečne dočká opravy

Dlhodobo kritizovaná Mojmírova ulica v Zlatých Moravciach sa po rokoch dočká opravy.

Dlhodobo kritizovaná Mojmírova ulica v Zlatých Moravciach sa po rokoch dočká opravy. V rámci spolupráce s mestom ju na vlastné náklady opraví nitrianska stavebná firma Dynamik. Ulica, ktorej žalostný stav už prilákal aj pozornosť celoslovenských médií, patrí medzi vôbec najhoršie cestné komunikácie na Slovensku a je dlhodobým terčom oprávnených sťažností obyvateľov mesta.

marta-balazovatp630102117foto-1-do-ts-od-64-nr-r556_res.jpg

Ochotu firmy pomôcť mestu privítala aj zastupujúca primátorka Zlatých Moraviec Marta Balážová, ktorá tiež pripomenula, že nedávno podobným spôsobom iná stavebná firma postavila nový chodník, ktorý už dnes slúži obyvateľom.

„Vždy som sa snažila a budem snažiť o partnerské vzťahy mesta a podnikateľských subjektov, ktoré v tomto regióne pôsobia. Keď dobre fungujú vzťahy mesta, občianskych iniciatív, dobrovoľníkov a podnikateľov, vždy je šanca, že sa podaria dobré veci. A oprava Mojmírovej ulice je bezpochyby dobrá vec“, povedala Marta Balážová a dodala, že opravená ulica určite poteší všetkých vodičov, ktorí tade denne prechádzajú.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.