Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Kritizovaná Mojmírova ul. v Moravciach sa konečne dočká opravy

Dlhodobo kritizovaná Mojmírova ulica v Zlatých Moravciach sa po rokoch dočká opravy.

Dlhodobo kritizovaná Mojmírova ulica v Zlatých Moravciach sa po rokoch dočká opravy. V rámci spolupráce s mestom ju na vlastné náklady opraví nitrianska stavebná firma Dynamik. Ulica, ktorej žalostný stav už prilákal aj pozornosť celoslovenských médií, patrí medzi vôbec najhoršie cestné komunikácie na Slovensku a je dlhodobým terčom oprávnených sťažností obyvateľov mesta.

marta-balazovatp630102117foto-1-do-ts-od-64-nr-r556_res.jpg

Ochotu firmy pomôcť mestu privítala aj zastupujúca primátorka Zlatých Moraviec Marta Balážová, ktorá tiež pripomenula, že nedávno podobným spôsobom iná stavebná firma postavila nový chodník, ktorý už dnes slúži obyvateľom.

„Vždy som sa snažila a budem snažiť o partnerské vzťahy mesta a podnikateľských subjektov, ktoré v tomto regióne pôsobia. Keď dobre fungujú vzťahy mesta, občianskych iniciatív, dobrovoľníkov a podnikateľov, vždy je šanca, že sa podaria dobré veci. A oprava Mojmírovej ulice je bezpochyby dobrá vec“, povedala Marta Balážová a dodala, že opravená ulica určite poteší všetkých vodičov, ktorí tade denne prechádzajú.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.