Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Kristína Farkašová: S bielizňou sa hrám pexeso!

Hravá, krásna a úspešná. Kristína Farkašová prezradila, či je náročné, byť matkou dvojičiek.

Hravá, krásna a úspešná. Kristína Farkašová prezradila, či je náročné, byť matkou dvojičiek.

Čo by si odkázala budúcej mamičke, ktorá práve zistila, že čaká dvojičky?

Mnoho ľudí hystericky straší, že výchova dvojičiek sa nedá zvládnuť. Takže by som takej budúcej dvojmame popriala, aby jej takéto strašidelnosti príšerného typu hovorilo čo najviac ľudí. A ja sa budem potom tešiť spolu s ňou, keď po pôrode zistí, že to nie je ani zďaleka pravda.

Zvládaš po dvoch deťoch upratovať celú domácnosť sama?

Raz za týždeň k nám chodí upratať jedna milá pani. Velebím ju každý deň. Sú to pre mňa najlepšie investované peniaze. Okrem nej mám ešte robotický vysávač, umývačku riadu, mrazničku a práčku. To sú moje kamky a som za ne veľmi vďačná, nakoľko už len predstava, že periem v potoku, mi nerobí dobre.

Pomáhajú ti s domácimi prácami aj tvoje deti?

Jasné! (Vykríkla Farkašová v kŕči!) Všade máme utierky a denne ich operiem asi desať. Dievčatá nimi totiž umývajú psíka, dlážku, okná, zrkadlá, ústa, jedlo. Teším sa však z toho, že mi pomaly skutočne šetria čas, lebo sa už vedia samy obuť aj obliecť. A ja zatiaľ aj tri práčky vyvešiam.

Čo je pre teba pri praní dôležité?

Vyhovovalo by mi, aby sa práčka dala presne načasovať, aby som nemusela prať trikrát to isté.  Taktiež by bolo fajn, keby mala vylepšené funkcie tak, aby sa oblečenie neničilo, nakoľko je ničené za suchého stavu až až. Oblečenie mojich dcér ale veľmi rada skladám a ukladám. Matky dvojičiek totiž hrajú pri skladaní bielizne pexeso, keďže musíme hľadať dvojice. ☺

nanicmama1a-r421_res.jpg

Aj vám sa stáva, že jedna ponožka je už v práčke, zatiaľ čo druhá musí čakať na ďalšiu várku? Samsung AddWash umožňuje otvoriť špeciálne dvierka na pridanie bielizne aj počas prania a prostredníctvom smartfónu vás informuje o jeho priebehu. S EcoBubble™ periete dokonale, a zároveň šetrne. To všetko s 10-ročnou zárukou na motor.

www.samsung.sk

nanicmama2a-r638_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .