Kristína Farkašová: S bielizňou sa hrám pexeso!

Hravá, krásna a úspešná. Kristína Farkašová prezradila, či je náročné, byť matkou dvojičiek.

Hravá, krásna a úspešná. Kristína Farkašová prezradila, či je náročné, byť matkou dvojičiek.

Čo by si odkázala budúcej mamičke, ktorá práve zistila, že čaká dvojičky?

Mnoho ľudí hystericky straší, že výchova dvojičiek sa nedá zvládnuť. Takže by som takej budúcej dvojmame popriala, aby jej takéto strašidelnosti príšerného typu hovorilo čo najviac ľudí. A ja sa budem potom tešiť spolu s ňou, keď po pôrode zistí, že to nie je ani zďaleka pravda.

Zvládaš po dvoch deťoch upratovať celú domácnosť sama?

Raz za týždeň k nám chodí upratať jedna milá pani. Velebím ju každý deň. Sú to pre mňa najlepšie investované peniaze. Okrem nej mám ešte robotický vysávač, umývačku riadu, mrazničku a práčku. To sú moje kamky a som za ne veľmi vďačná, nakoľko už len predstava, že periem v potoku, mi nerobí dobre.

Pomáhajú ti s domácimi prácami aj tvoje deti?

Jasné! (Vykríkla Farkašová v kŕči!) Všade máme utierky a denne ich operiem asi desať. Dievčatá nimi totiž umývajú psíka, dlážku, okná, zrkadlá, ústa, jedlo. Teším sa však z toho, že mi pomaly skutočne šetria čas, lebo sa už vedia samy obuť aj obliecť. A ja zatiaľ aj tri práčky vyvešiam.

Čo je pre teba pri praní dôležité?

Vyhovovalo by mi, aby sa práčka dala presne načasovať, aby som nemusela prať trikrát to isté.  Taktiež by bolo fajn, keby mala vylepšené funkcie tak, aby sa oblečenie neničilo, nakoľko je ničené za suchého stavu až až. Oblečenie mojich dcér ale veľmi rada skladám a ukladám. Matky dvojičiek totiž hrajú pri skladaní bielizne pexeso, keďže musíme hľadať dvojice. ☺

nanicmama1a-r421_res.jpg

Aj vám sa stáva, že jedna ponožka je už v práčke, zatiaľ čo druhá musí čakať na ďalšiu várku? Samsung AddWash umožňuje otvoriť špeciálne dvierka na pridanie bielizne aj počas prania a prostredníctvom smartfónu vás informuje o jeho priebehu. S EcoBubble™ periete dokonale, a zároveň šetrne. To všetko s 10-ročnou zárukou na motor.

www.samsung.sk

nanicmama2a-r638_res.jpg

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?