Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Wachau 2015 v Parcafe

Známy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

kliknite pre zväčšenie ponukyZnámy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino  a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

Johann je žiakom najväčšej vinárskej osobnosti z údolia Wachau F.X.Pichlera. Butikové vinárstvo Johann Donabaum z wachauského Spitzu patrí medzi absolútnu špičku medzi vinárstvami z údolia Wachau. V roku 2009 bol Johannov Riesling Offenberg Reserve 2007 ocenený v rámci Decanter Award ako najlepší riesling na svete. V tom istom roku bolo vinárstvo vyhodnotené ako Best Austrian Winery - best value podľa prestížneho vinárskeho magazínu Wine Spectator.

Počas večera vám budú prezentované najmä vína aktuálneho ročníka 2015, ktorý patrí medzi najlepšie ročníky v histórii. Executive Chef reštaurácie Parcafe Daniel Hrivňák pre vás pripravil skvelé menu, ktoré umocní krásu týchto jedinečných vín.

Bližšie informácie nájdete na www.parcafe.sk alebo na čísle 0911 902 992.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN