Wachau 2015 v Parcafe

Známy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

kliknite pre zväčšenie ponukyZnámy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino  a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

Johann je žiakom najväčšej vinárskej osobnosti z údolia Wachau F.X.Pichlera. Butikové vinárstvo Johann Donabaum z wachauského Spitzu patrí medzi absolútnu špičku medzi vinárstvami z údolia Wachau. V roku 2009 bol Johannov Riesling Offenberg Reserve 2007 ocenený v rámci Decanter Award ako najlepší riesling na svete. V tom istom roku bolo vinárstvo vyhodnotené ako Best Austrian Winery - best value podľa prestížneho vinárskeho magazínu Wine Spectator.

Počas večera vám budú prezentované najmä vína aktuálneho ročníka 2015, ktorý patrí medzi najlepšie ročníky v histórii. Executive Chef reštaurácie Parcafe Daniel Hrivňák pre vás pripravil skvelé menu, ktoré umocní krásu týchto jedinečných vín.

Bližšie informácie nájdete na www.parcafe.sk alebo na čísle 0911 902 992.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.