Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Wachau 2015 v Parcafe

Známy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

kliknite pre zväčšenie ponukyZnámy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino  a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

Johann je žiakom najväčšej vinárskej osobnosti z údolia Wachau F.X.Pichlera. Butikové vinárstvo Johann Donabaum z wachauského Spitzu patrí medzi absolútnu špičku medzi vinárstvami z údolia Wachau. V roku 2009 bol Johannov Riesling Offenberg Reserve 2007 ocenený v rámci Decanter Award ako najlepší riesling na svete. V tom istom roku bolo vinárstvo vyhodnotené ako Best Austrian Winery - best value podľa prestížneho vinárskeho magazínu Wine Spectator.

Počas večera vám budú prezentované najmä vína aktuálneho ročníka 2015, ktorý patrí medzi najlepšie ročníky v histórii. Executive Chef reštaurácie Parcafe Daniel Hrivňák pre vás pripravil skvelé menu, ktoré umocní krásu týchto jedinečných vín.

Bližšie informácie nájdete na www.parcafe.sk alebo na čísle 0911 902 992.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.