Wachau 2015 v Parcafe

Známy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

kliknite pre zväčšenie ponukyZnámy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino  a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

Johann je žiakom najväčšej vinárskej osobnosti z údolia Wachau F.X.Pichlera. Butikové vinárstvo Johann Donabaum z wachauského Spitzu patrí medzi absolútnu špičku medzi vinárstvami z údolia Wachau. V roku 2009 bol Johannov Riesling Offenberg Reserve 2007 ocenený v rámci Decanter Award ako najlepší riesling na svete. V tom istom roku bolo vinárstvo vyhodnotené ako Best Austrian Winery - best value podľa prestížneho vinárskeho magazínu Wine Spectator.

Počas večera vám budú prezentované najmä vína aktuálneho ročníka 2015, ktorý patrí medzi najlepšie ročníky v histórii. Executive Chef reštaurácie Parcafe Daniel Hrivňák pre vás pripravil skvelé menu, ktoré umocní krásu týchto jedinečných vín.

Bližšie informácie nájdete na www.parcafe.sk alebo na čísle 0911 902 992.

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.