Wachau 2015 v Parcafe

Známy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

kliknite pre zväčšenie ponukyZnámy rakúsky vinár Johann Donabaum prijal pozvanie spoločnosti Provino  a vo štvrtok 21.4.2016 od 19.00 hod. odprezentuje svoje vína v bratislavskej reštaurácii Parcafe.

Johann je žiakom najväčšej vinárskej osobnosti z údolia Wachau F.X.Pichlera. Butikové vinárstvo Johann Donabaum z wachauského Spitzu patrí medzi absolútnu špičku medzi vinárstvami z údolia Wachau. V roku 2009 bol Johannov Riesling Offenberg Reserve 2007 ocenený v rámci Decanter Award ako najlepší riesling na svete. V tom istom roku bolo vinárstvo vyhodnotené ako Best Austrian Winery - best value podľa prestížneho vinárskeho magazínu Wine Spectator.

Počas večera vám budú prezentované najmä vína aktuálneho ročníka 2015, ktorý patrí medzi najlepšie ročníky v histórii. Executive Chef reštaurácie Parcafe Daniel Hrivňák pre vás pripravil skvelé menu, ktoré umocní krásu týchto jedinečných vín.

Bližšie informácie nájdete na www.parcafe.sk alebo na čísle 0911 902 992.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.