Malé Krasňany hľadajú mladé rodiny

Ako by malo vyzerať bývanie, ktoré zodpovedá potrebám mladých rodín? Developer projektu Malé Krasňany v tom má jasno.

Ako by malo vyzerať bývanie, ktoré zodpovedá potrebám mladých rodín? Developer projektu Malé Krasňany v tom má jasno. Priestranné nadštandardné byty v pokojnej lokalite neďaleko prírody si určite získajú aj vás. Navyše, 3-izbový byt môže byť teraz váš už od 148 000 EUR.

Viac priestoru pre spoločné chvíle

Byty v Malých Krasňanoch sú skutočne priestranné. Ich výmery boli navrhnuté tak, aby ste sa vo svojich potrebách nemuseli obmedzovať. Výborné bytové dispozície vám doprajú dostatok súkromia a vaša rodina určite ocení aj množstvo úložných priestorov. Je len na vás, či sa rozhodnete pre byt s predzáhradkou, veľkou terasou, dvoma kúpeľňami alebo uprednostníte samostatný šatník či výhľad na Malé Karpaty.

Nadštandard v cene bytu

Nadštandard je v Malých Krasňanoch samozrejmosťou. Už v cene bytu získate kvalitné vybavenie od renomovaných dodávateľov. Pocit bezpečia vám dodajú bezpečnostné protipožiarne dvere Sherlock, kým dizajnové interiérové dvere dotvárajú estetiku bytu. Dôraz na špičkový dizajn a funkčnú kvalitu je cítiť na každom kroku. Veľkoformátové podlahy dobre tlmia hluk a vaše deti sa tak nebudú musieť obmedzovať pri svojich hrách.

Ak máte deti, ktoré všetko skúmajú a neobsedia, v Malých Krasňanoch určite oceníte kvalitu a dlhú životnosť každého produktu bytového vybavenia.

Exteriérové elektrické žalúzie dodajú komfort a priestor navyše

Život vašej rodine spríjemnia aj exteriérové hliníkové žalúzie s moderným dizajnom. V lete chránia pred prehrievaním bytu a vďaka elektrickému ovládaniu dotvárajú komfort vášho bývania. Pomôžu aj v prípade, že potrebujete priestor navyše. Veľmi rýchlo a pohodlne si vďaka nim dokážete vytvoriť z lodžie samostatnú miestnosť.

Okolitá príroda ponúka nevyčerpateľné možnosti

Radi trávite čas na čerstvom vzduchu? Prírodu a krásne lesy Malých Karpát máte na dosah. Ak ste fanúšikom bicyklovania, určite oceníte nový cyklochodník. Večery môžete zase tráviť romantickými prechádzkami cez okolité vinice.

Navyše, v Malých Krasňanoch môžete deti bez obáv pustiť na kvalitné a bezpečné detské ihriská priamo pod vašimi oknami. Vy zatiaľ relaxujte so susedmi alebo s knihou v ruke – v obklopení zeleňou a s výhľadom na svahy Malých Karpát.

Výhodné financovanie s 0 % hypotékou

Malé Krasňany myslia aj na vašu peňaženku. Developer projektu pripravil
v spolupráci s VÚB bankou špeciálny produkt – 0 % hypotéku. Od kúpy bytu
do jeho kolaudácie zaplatí úroky za vás.

Byty v Malých Krasňanoch sú pre mladé rodiny ako stvorené. Presvedčte sa sami na www.malekrasnany.sk.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.