SWAN prináša LTE internet pre domácnosti do Považskej Bystrice

Už aj obyvatelia Považskej Bystrice môžu využívať novú službu SWANu, ktorá prináša vysokorýchlostný internet aj tým, ktorí doteraz využívali služby cez DSL, Wifi alebo WiMax providerov. LTE internet pre domácnosti nie je len kvalitný produkt, ale aj mimoriadne cenovo výhodné riešenie. Ocenia ho najmä tí, ktorí môžu o optických kábloch len snívať, alebo ktorí si kvôli ním nechcú nechať rozkopať záhradu.

Prekáža vám, že máte doma pomalý internet a dúfate, že raz vás už nič nebude pri surfovaní brzdiť? Telekomunikačný operátor SWAN ponúka svojim zákazníkom novú službu, ktorá rieši problém nielen obyvateľom rodinných domov, pre ktorých je optický internet nedostupný, ale aj ľuďom žijúcich v panelových domoch. Produkt s názvom LTE doma umožňuje prenášať signál vzduchom vďaka modernej 4G/LTE technológii. Zákazníci sa preto nemusia obávať rozkopávky alebo komplikovanej kabeláže.

„Jedným z našich tohtoročných cieľov bolo spustiť službu LTE internetu pre domácnosti aj v Považskej Bystrici, pretože práve v tejto časti Slovenska evidujeme vysoký záujem o naše služby,“ prezradil výkonný riaditeľ SWAN, a. s., Martin Mosný.

Výhodná cena

Ceny s viazanosťou 12 a 24 mesiacov

Služba

Max. dosiahnuteľná rýchlosť (v Mbit/s)

Mesačná cena služby  s DPH

LTE doma S

9,90 €

LTE doma L

19,90 €

SWAN zákazníkom ponúka dva produkty. Služba LTE doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 6 Mbit/s / 1 Mbit/s,  no atraktívna je najmä nízkou cenou iba 9,90 eur mesačne. Náročnejším klientom je určený produkt LTE doma L s rýchlosťou maximálne 70 Mbit/s / 5 Mbit/s, ktorý SWAN ponúka za 19,90 eur. Tieto ceny platia pri ročnej a dvojročnej viazanosti, pričom pri službe LTE doma L má zákazník WiFi router v cene služby.

Jednoduchá inštalácia

Zákazníci SWANu dostanú k službe vonkajší terminál ZTE WF820, ktorý s Wifi routerom prepojí technik ethernet káblom. Vonkajší terminál nie je väčší ako hárok A4. Žiadna rozkopaná záhrada a zložitá kabeláž v dome. Navyše prenosové rýchlosti, ktoré produkt LTE doma ponúka, vám umožnia bezproblémové surfovanie, pozeranie filmov cez internet či ďalšie zábavné i pracovné aktivity.

V každom okresnom meste operátor postupne buduje niekoľko 3,7 GHz základňových staníc, ktoré zabezpečujú prakticky stopercentné pokrytie mesta pri použití vonkajších terminálov. Aktuálne je vysokorýchlostný LTE internet pre domácnosti dostupný už vo viac ako dvoch desiatkach miest a pre viac ako 110 obcí z celého Slovenska.

Dostupnosť služby na konkrétnej adrese si môžu zákazníci overiť zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na tel. č.: 0650 123 456 alebo vo všetkých SWAN Centrách. Produkt si môžu zákazníci samozrejme objednať aj prostredníctvom webovej stránky www.swan.sk.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 143
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 548
  3. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 14 490
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 998
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 611
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 494
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 006
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 366
SkryťVypnúť reklamu

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.

INZERCIA 12 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.

INZERCIA 12 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 22 h
SkryťZatvoriť reklamu