Štvrtok, 25. apríl , 2019

SWAN ponúka LTE internet pre domácnosti už aj v Dubnici n. Váhom

Už aj obyvatelia Dubnici nad Váhom môžu využívať novú službu SWANu, ktorá prináša vysokorýchlostný internet aj tým, ktorí doteraz využívali služby cez DSL, Wifi alebo WiMax providerov. LTE internet pre domácnosti nie je len kvalitný produkt, ale aj mimoriadne cenovo výhodné riešenie. Ocenia ho najmä tí, ktorí môžu o optických kábloch len snívať, alebo ktorí si kvôli ním nechcú nechať rozkopať záhradu.

Prekáža vám, že máte doma pomalý internet a dúfate, že raz vás už nič nebude pri surfovaní brzdiť? Telekomunikačný operátor SWAN ponúka svojim zákazníkom novú službu, ktorá rieši problém nielen obyvateľom rodinných domov, pre ktorých je optický internet nedostupný, ale aj ľuďom žijúcich v panelových domoch. Produkt s názvom LTE doma umožňuje prenášať signál vzduchom vďaka modernej 4G/LTE technológii. Zákazníci sa preto nemusia obávať rozkopávky alebo komplikovanej kabeláže.

„Jedným z našich tohtoročných cieľov bolo spustiť službu LTE internetu pre domácnosti aj v Dubnici nad Váhom, pretože práve v tejto časti Slovenska evidujeme vysoký záujem o naše služby. Napokon v Dubnici nad Váhom máme veľkú rodinu našich zákazníkov, ktorí využívajú či už dátové služby SWANu alebo rôzne balíky zábavy vďaka SWAN MULTIMEDIA,“ prezradil výkonný riaditeľ SWAN, a. s., Martin Mosný.

Výhodná cena

Ceny s viazanosťou 12 a 24 mesiacov

Služba

Max. dosiahnuteľná rýchlosť (v Mbit/s)

Mesačná cena služby  s DPH

LTE doma S

9,90 €

LTE doma L

19,90 €

SWAN zákazníkom ponúka dva produkty. Služba LTE doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 6 Mbit/s / 1 Mbit/s,  no atraktívna je najmä nízkou cenou iba 9,90 eur mesačne. Náročnejším klientom je určený produkt LTE doma L s rýchlosťou maximálne 70 Mbit/s / 5 Mbit/s, ktorý SWAN ponúka za 19,90 eur. Tieto ceny platia pri ročnej a dvojročnej viazanosti, pričom pri službe LTE doma L má zákazník WiFi router v cene služby.

Jednoduchá inštalácia

Zákazníci SWANu dostanú k službe vonkajší terminál ZTE WF820, ktorý s Wifi routerom prepojí technik ethernet káblom. Vonkajší terminál nie je väčší ako hárok A4. Žiadna rozkopaná záhrada a zložitá kabeláž v dome. Navyše prenosové rýchlosti, ktoré produkt LTE doma ponúka, vám umožnia bezproblémové surfovanie, pozeranie filmov cez internet či ďalšie zábavné i pracovné aktivity.

V každom okresnom meste operátor postupne buduje niekoľko 3,7 GHz základňových staníc, ktoré zabezpečujú prakticky stopercentné pokrytie mesta pri použití vonkajších terminálov. Aktuálne je vysokorýchlostný LTE internet pre domácnosti dostupný už vo viac ako dvoch desiatkach miest a pre viac ako 110 obcí z celého Slovenska.

Dostupnosť služby na konkrétnej adrese si môžu zákazníci overiť zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na tel. č.: 0650 123 456 alebo vo všetkých SWAN Centrách. To v Dubnici nad Váhom nájdete na ul. Pod Hájom 4041 / 207 a otvorené je počas pracovných dní od 8:00 do 17:00 hod. Produkt si môžu zákazníci samozrejme objednať aj prostredníctvom webovej stránky www.swan.sk.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.