Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Ako ušetriť viac ako 50% na nákladoch na tlač?

PRINTO je spoločnosť s dvadsaťročnou históriou. Bola založená v roku 2009 ako franchise partner LAMDA – MODRA, spol. s r.o., ktorá patrila k lídrom výroby renovovaných tonerov a atramentových náplní na Slovensku, v Česku a Rakúsku. V roku 2011 došlo k ukončeniu franchise kontraktu a následne aj k zmene názvu na PRINTO.

V súčasnosti ponúkame komplexné tlačové riešenia pre kancelárie, priemysel aj domácnosti, ktoré zahŕňajú analýzu aktuálneho stavu, potrieb a požiadaviek na tlač, návrhu riešenia až po jeho realizáciu a následný záručný aj pozáručný servis.

Domácnosti aj firmy dnes často robia chybu pri výbere zariadenia, pri ktorom je častokrát kladený dôraz na nízku obstarávaciu cenu, bez zváženia reálnych tlačových nákladov na prevádzku. Potom, neskôr, hľadajú najlacnejší spotrebný materiál, ktorý neraz spôsobí ďalšie nepredvídateľné výdaje. Našim cieľom je poskytnúť univerzálny nástroj, poskytujúci všetky služby spojené s tlačou, kopírovaním a skenovaním v jednom balíčku.

Kľúčové produkty a služby:

• - Predaj tlačiarenských zariadení
  • - Prenájom a spätný prenájom tlačiarní
  • - Servis tlačiarní
  • - Predaj originálnych a repasovaných tonerov
  • - Návrh optimálnych tlačových riešení

Pod pojmom “optimálne tlačové riešenie“ máme na mysli konkrétne úspory, ktoré sa nám podarilo u našich zákazníkov dosiahnuť. Vo vybraných spoločnostiach došlo k úspore nákladov na tlač až o 50%, čo je v súčasnej situácii optimalizácie nákladov ako takých, veľmi zaujímavé číslo.

Pôsobíme na území celého Slovenska a naše dve kamenné predajne sa nachádzajú v Košiciach a v Prešove. V Košiciach sa zároveň nachádza aj showroom Kyocera tlačiarní a softvérového riešenia MyQ (http://www.toner-atrament.sk/kyocera/myq/). Budeme radi, keď sa prídete pozrieť a vyberiete pre Vaše podnikanie, alebo domácnosť ideálne tlačové riešenie.

Na našej web stránke sme zaviedli novinku, tzv. Online tlač ( http://www.toner-atrament.sk/module/tlacdoc/sk/ ), ktorá Vám umožní zadať tlač v pohodlí domova a my Vám následne dáme vedieť, kedy si Vašu objednávku môžete prísť vyzdvihnúť. V prípade záujmu, vieme vytlačený dokument, poslať na vami požadovanú adresu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

​​​​​​​Prečítajte si úspešný príbeh najväčšieho výrobného podniku v Trebišove.

1 h

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

10 h

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu