Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Šetrenie sa začína s O2 Datahitom. Bez viazanosti

Mobilný operátor O2 ponúka svojim zákazníkom nadčasový internet, ktorý pomáha šetriť peniaze aj čas.

V ideálnom svete by sme presne vedeli, čo za jeden deň spotrebujeme. Koľko zjeme jabĺk, koľko pohonných hmôt prejazdíme autom či koľko dát presurfujeme na našom mobile. Lenže, nežijeme v ideálnom svete. Raz jazdíme viac, inokedy spotrebujeme menej dát, ako je v našom balíčku. Čo s nespotrebovanými dátami urobí férový operátor?

O2 Datahit prenáša nespotrebované dáta do ďalšieho mesiaca

Takmer 80% zákazníkov O2 vo všeobecnosti nevyčerpá celý objem svojho aktívneho dátového balíčka. Viac ako pätina však minie svoje dáta do piatich dní pred jeho obnovou. Z nich sa balíček rozhodne obnoviť 40%. Zvyšok sa rozhodne pre obmedzenie svojho komfortu podstatným znížením rýchlosti internetu.

S O2 Datahitom sa zákazník už nemusí obávať obnovy balíčka tesne pred ukončením fakturačného obdobia, pretože o nevyčerpané dáta nepríde. Naopak, v ďalšom mesiaci má k dispozícii nový objem dát zvýšený o dáta, ktoré v predchádzajúcom mesiaci nespotreboval.

O2 Datahit šetrí peniaze

S aktívnym Datahitom zákazníci nemusia striehnuť, kedy svoje dáta prečerpajú, ale dokážu aj reálne ušetriť. Nespotrebované dáta z obnoveného balíčka totiž prenášajú do nasledujúceho mesiaca, kde ich môžu dočerpať. Napríklad, ak zákazník v apríli vyčerpá celý aktivovaný dátový balíček a po jeho obnove vyčerpá už len polovicu, druhú polovicu môže vyčerpať v máji spolu s celým balíčkom. Zákazník si tak v priebehu dvoch mesiacov nemusí svoj balíček obnovovať dvakrát, ale len raz a pritom ušetrí 3 eurá za obnovu.

O2 Datahit je nadčasový internet

Pokiaľ Datahit nemáte aktívny a chcete využívať všetky jeho výhody, aktivácia je jednoduchá. Stačí poslať SMS na číslo 99222 s textom „DATAHIT A“, alebo navštíviť ktorúkoľvek predajňu. Služba je bezplatná, zákazník platí len za obnovu balíčka príslušnou tarifou. Datahit zákazníkovi obnoví objem dát v balíčku maximálne trikrát v mesiaci, zákazník má však aj možnosť aktivácie Datahitu bez limitu. S Datahitom platí pravidlo, že zákazník v prvom rade míňa dáta z obnovy balíčka, až následne dátový balíček, keď ho neminie celý, opäť si ho môže preniesť do ďalšieho mesiaca.

Viac informácií nájdete na: www.o2.sk/internet/datahit

smesko2pr-data-rolling250420163c490x320px-r713_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line