Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Veľké vína z Bordeaux v Parcafe

V reštaurácii Parcafe sa vo štvrtok 28.4.2016 uskutoční galavečera a prezentácie vín z produkcie vinárstva Domaine de Chevalier

kliknite pre zväčšenie ponukyV bratislavskej reštaurácii Parcafe sa vo štvrtok 28.4.2016 uskutoční galavečera a prezentácie vín z produkcie vinárstva Domaine de Chevalier, ktorej sa na pozvanie spoločnosti Provino osobne zúčastní pán Rémi Edange.

Rémi je pravou rukou majiteľa Domaine de Chevalier Oliviera Bernarda, ktorý je zároveň prezidentom Union des Grands Crus de Bordeaux. Hostia budú mat počas večera príležitosť ochutnať vína ročníkov 1996, 2000 a 2006, ktoré pre tento večer osobne vyberal Olivier počas En Primeur týždňa. Domaine de Chevalier je hodnotené ako najlepšie investičné víno z oblasti Bordeaux za posledných 10 rokov. Hostia budú mať jedinečnú možnosť dozvedieť sa informácie o krásnom aktuálnom ročníku 2015, ktorého predaj sa začína práve v týchto dňoch.

Executive Chef reštaurácie Parcafe Daniel Hrivňák pre vás pripravil výborné degustačné menu, ktoré len umocní krásu týchto jedinečných vín.

Bližšie informácie nájdete na www.parcafe.sk alebo na čísle 0911 902 992.

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.