Veľké vína z Bordeaux v Parcafe

V reštaurácii Parcafe sa vo štvrtok 28.4.2016 uskutoční galavečera a prezentácie vín z produkcie vinárstva Domaine de Chevalier

kliknite pre zväčšenie ponukyV bratislavskej reštaurácii Parcafe sa vo štvrtok 28.4.2016 uskutoční galavečera a prezentácie vín z produkcie vinárstva Domaine de Chevalier, ktorej sa na pozvanie spoločnosti Provino osobne zúčastní pán Rémi Edange.

Rémi je pravou rukou majiteľa Domaine de Chevalier Oliviera Bernarda, ktorý je zároveň prezidentom Union des Grands Crus de Bordeaux. Hostia budú mat počas večera príležitosť ochutnať vína ročníkov 1996, 2000 a 2006, ktoré pre tento večer osobne vyberal Olivier počas En Primeur týždňa. Domaine de Chevalier je hodnotené ako najlepšie investičné víno z oblasti Bordeaux za posledných 10 rokov. Hostia budú mať jedinečnú možnosť dozvedieť sa informácie o krásnom aktuálnom ročníku 2015, ktorého predaj sa začína práve v týchto dňoch.

Executive Chef reštaurácie Parcafe Daniel Hrivňák pre vás pripravil výborné degustačné menu, ktoré len umocní krásu týchto jedinečných vín.

Bližšie informácie nájdete na www.parcafe.sk alebo na čísle 0911 902 992.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave k diskusii o porušovaní autorského práva v akademickom prostredí

5 skvelých interiérových trendov pre rok 2019

Plánujete pre rok 2019 kúpu staršej nehnuteľnosti alebo chystáte „prerábku“? Pozrite si najnovšie trendy.

Functional spaces for creative dwellers

These stylish offices and residences celebrate contemporary design.