Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Pomocník pre ošetrovateľov ŤZP občanov

Starostlivosť o ŤZP osobu vyžaduje veľa času, trpezlivosti a veľa sily. Je potrebné pacienta umývať, polohovať, presúvať na vozík. Toto všetko sú úkony, ktoré sú pre ošetrovateľa fyzicky namáhavé.

Je preukázané, že osoby starajúce sa o nevládnych ľudí trpia viac bolesťami krčnej chrbtice, ramien, krížov, kĺbov v ramenách a kolenách, a bolesťami chodidiel, ako zamestnanci v priemysle. Existuje nemálo prípadov, kedy sa ošetrovateľ vzdal svojej práce z dôvodu vlastných zdravotných problémov.

VIEME, AKÚ VÁHU ZDVÍHAME?

Pri ležiacom pacientovi, ktorý váži 70 kg, len jedna dolná končatina váži 16% celkovej váhy, čo je 11,2 kg. Ak je potrebné u ležiaceho pacienta vykonať hygienu, zdvihnutie a následné držanie tejto váhy je pre ošetrovateľa určite veľmi namáhavé a vysiľujúce.

vaha-tela2-r810_res.jpg

AKO PROBLÉM VYRIEŠIŤ?

Zdvíhacie systémy , ktoré naša spoločnosť dodáva, pomáhajú nielen pri zdvíhaní hendikepovaného pacienta ale aj pri polohovaní a pri následnej rehabilitácii. Príslušenstvo k stropným zdvihákom pre ZŤP tvoria rôzne druhy zdvíhacích vakov. Vaky majú príjemný materiál, sú vhodné nielen na suchý presun, ale aj na kúpanie.

SKÚSENOSTI S POMOCOU

Pomoci telesne postihnutým a seniorom sa venujeme už 22 rokov. Dodávame, vyrábame a konštruujeme všetky druhy zdvíhacích zariadení pre imobilných, ako sú plošiny, stoličkové výťahy, schodolezy, stropné zdviháky, bazénové zdviháky, výťahy a výťahové plošiny

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.