Piatok, 19. apríl , 2019

Pomocník pre ošetrovateľov ŤZP občanov

Starostlivosť o ŤZP osobu vyžaduje veľa času, trpezlivosti a veľa sily. Je potrebné pacienta umývať, polohovať, presúvať na vozík. Toto všetko sú úkony, ktoré sú pre ošetrovateľa fyzicky namáhavé.

Je preukázané, že osoby starajúce sa o nevládnych ľudí trpia viac bolesťami krčnej chrbtice, ramien, krížov, kĺbov v ramenách a kolenách, a bolesťami chodidiel, ako zamestnanci v priemysle. Existuje nemálo prípadov, kedy sa ošetrovateľ vzdal svojej práce z dôvodu vlastných zdravotných problémov.

VIEME, AKÚ VÁHU ZDVÍHAME?

Pri ležiacom pacientovi, ktorý váži 70 kg, len jedna dolná končatina váži 16% celkovej váhy, čo je 11,2 kg. Ak je potrebné u ležiaceho pacienta vykonať hygienu, zdvihnutie a následné držanie tejto váhy je pre ošetrovateľa určite veľmi namáhavé a vysiľujúce.

vaha-tela2-r810_res.jpg

AKO PROBLÉM VYRIEŠIŤ?

Zdvíhacie systémy , ktoré naša spoločnosť dodáva, pomáhajú nielen pri zdvíhaní hendikepovaného pacienta ale aj pri polohovaní a pri následnej rehabilitácii. Príslušenstvo k stropným zdvihákom pre ZŤP tvoria rôzne druhy zdvíhacích vakov. Vaky majú príjemný materiál, sú vhodné nielen na suchý presun, ale aj na kúpanie.

SKÚSENOSTI S POMOCOU

Pomoci telesne postihnutým a seniorom sa venujeme už 22 rokov. Dodávame, vyrábame a konštruujeme všetky druhy zdvíhacích zariadení pre imobilných, ako sú plošiny, stoličkové výťahy, schodolezy, stropné zdviháky, bazénové zdviháky, výťahy a výťahové plošiny

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.