Sobota, 20. apríl , 2019

Úspech študentov EU v Bratislave vo svetovom finále

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave získali úspech vo svetovom finále medzinárodnej súťaže Global Management Challenge, ktoré sa konalo v uplynulých dňoch v čínskom Macau.

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave získali vo svetovom finále medzinárodnej súťaže Global Management Challenge, ktoré sa konalo v uplynulých dňoch v čínskom Macau, jedinečný úspech, keď obsadili v silnej konkurencii tímov zo 40 krajín celého sveta vynikajúce 4. miesto. Slovenský tím študentov Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave v zložení – Lenka Danková, Veronika Mackaničová, Nikola Tančáková, Jozef Lukáč a Martin Mucha, ktorý patronovala spoločnosť Deloitte, len tesne zostal pod stupňami víťazov za tímami Ruska, Číny a Brazílie.

študenti phf euba

Global Management Challenge (GMC) je najväčšia súťaž v stratégii riadenia firiem na svete. Je to najväčšia medzinárodná akcia postavená na základe obchodných simulácií, ktorých sa zúčastňuje viac ako 500 000 študentov vysokých škôl a špičkových manažérov z celého sveta. Súťaž pozostáva zo simulácie, v ktorej každý tím prevádzkuje spoločnosť s cieľom získať najvyššie ceny akcií spoločnosti cez simulovanú burzu. Každý tím má pridelenú virtuálnu spoločnosť s detailnými údajmi, ktoré charakterizujú jej finančný a ekonomický stav na trhu. Tímy prijímajú manažérske rozhodnutia v oblasti riadenia, výroby, obchodu, marketingu a financií.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.