Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Úspech študentov EU v Bratislave vo svetovom finále

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave získali úspech vo svetovom finále medzinárodnej súťaže Global Management Challenge, ktoré sa konalo v uplynulých dňoch v čínskom Macau.

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave získali vo svetovom finále medzinárodnej súťaže Global Management Challenge, ktoré sa konalo v uplynulých dňoch v čínskom Macau, jedinečný úspech, keď obsadili v silnej konkurencii tímov zo 40 krajín celého sveta vynikajúce 4. miesto. Slovenský tím študentov Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave v zložení – Lenka Danková, Veronika Mackaničová, Nikola Tančáková, Jozef Lukáč a Martin Mucha, ktorý patronovala spoločnosť Deloitte, len tesne zostal pod stupňami víťazov za tímami Ruska, Číny a Brazílie.

študenti phf euba

Global Management Challenge (GMC) je najväčšia súťaž v stratégii riadenia firiem na svete. Je to najväčšia medzinárodná akcia postavená na základe obchodných simulácií, ktorých sa zúčastňuje viac ako 500 000 študentov vysokých škôl a špičkových manažérov z celého sveta. Súťaž pozostáva zo simulácie, v ktorej každý tím prevádzkuje spoločnosť s cieľom získať najvyššie ceny akcií spoločnosti cez simulovanú burzu. Každý tím má pridelenú virtuálnu spoločnosť s detailnými údajmi, ktoré charakterizujú jej finančný a ekonomický stav na trhu. Tímy prijímajú manažérske rozhodnutia v oblasti riadenia, výroby, obchodu, marketingu a financií.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

Hocikde ich nekúpite.

Siemens Healthineers je už 30 rokov synonymom precíznej medicíny na Slovensku