Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Úspech študentov EU v Bratislave vo svetovom finále

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave získali úspech vo svetovom finále medzinárodnej súťaže Global Management Challenge, ktoré sa konalo v uplynulých dňoch v čínskom Macau.

Študenti Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave získali vo svetovom finále medzinárodnej súťaže Global Management Challenge, ktoré sa konalo v uplynulých dňoch v čínskom Macau, jedinečný úspech, keď obsadili v silnej konkurencii tímov zo 40 krajín celého sveta vynikajúce 4. miesto. Slovenský tím študentov Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave v zložení – Lenka Danková, Veronika Mackaničová, Nikola Tančáková, Jozef Lukáč a Martin Mucha, ktorý patronovala spoločnosť Deloitte, len tesne zostal pod stupňami víťazov za tímami Ruska, Číny a Brazílie.

študenti phf euba

Global Management Challenge (GMC) je najväčšia súťaž v stratégii riadenia firiem na svete. Je to najväčšia medzinárodná akcia postavená na základe obchodných simulácií, ktorých sa zúčastňuje viac ako 500 000 študentov vysokých škôl a špičkových manažérov z celého sveta. Súťaž pozostáva zo simulácie, v ktorej každý tím prevádzkuje spoločnosť s cieľom získať najvyššie ceny akcií spoločnosti cez simulovanú burzu. Každý tím má pridelenú virtuálnu spoločnosť s detailnými údajmi, ktoré charakterizujú jej finančný a ekonomický stav na trhu. Tímy prijímajú manažérske rozhodnutia v oblasti riadenia, výroby, obchodu, marketingu a financií.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.