Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Obchodník roka 2015: Absolútnym víťazom opäť Martinus.sk

Slováci si vybrali najlepšieho obchodníka. Martinus.sk obhájil prvenstvo.

Príbeh kníhkupectva sa začal písať už pred viac než 25 rokmi v meste Martin. Jeho zakladatelia vtedy ešte netušili, že sa z neho stane najväčšie internetové kníhkupectvo na Slovensku a že v apríli 2016 sa zaregistruje miliónty zákazník. Knihy sa teda stále v našej krajine tešia záujmu čitateľov.

Súťaž MasterCard Obchodník roka 2015 si kladie za cieľ vyzdvihnúť najlepších obchodníkov a súčasne pomôcť spotrebiteľom v orientácii na trhu. Na základe rozsiahleho prieskumu cenu Absolútny víťaz MasterCard Obchodník roka 2015 získal opäť Martinus.sk, ktorý zvíťazil aj v kategórii MasterCard Obchodník s knihami 2015. Víťazi boli vyhlásení na 20. ročníku konferencie o obchode a marketingu European Retail Summit v Bratislave.

„Tretie absolútne víťazstvo po sebe je pre nás obrovským záväzkom i ocenením našej snahy byť každým dňom ešte lepší, aj keď nemusíme byť za každú cenu najväčší. Výhra právom patrí všetkým našim zamestnancom, ale aj zákazníkom, dodávateľom a partnerom, s ktorými spoločne môžeme Martinus budovať,“ povedal Michal Meško, CEO Martinus.sk.

Celkové víťazstvo je udelené na základe výsledkov prieskumu, ktorý realizuje INCOMA GfK na vzorke 1 000 respondentov z celej Slovenskej republiky. Víťazstvo si zaslúži tá firma, ktorá  získa úplne najvyššie hodnotenie zo strany zákazníkov. Rozhoduje sa pritom na základe viacerých parametrov a to bez ohľadu na to, aký tovar či službu firma poskytuje. Zároveň nie je tento prieskum ovplyvnený ani výzvami na hlasovanie, ktoré firmy môžu na zákazníkov smerovať kvôli MasterCard Cene verejnosti.

sme-490x300logo-r337_res.jpg

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.