Piatok, 19. apríl , 2019

Víťazi Orange Minihokej Tour 2016 sa stretli s reprezentáciou

Bratislava, 4. 5. 2016 – Fanúšikov hokeja dostal do varu víťazný prípravný zápas slovenskej reprezentácie. Na významnom stretnutí nechýbali ani šampióni Orange Minihokej Tour 2016 z HC Slovan.

Zverenci Zdena Cígera zabodovali v poslednom prípravnom dvojzápase pred začiatkom dlho očakávaných Majstrovstiev sveta v hokeji a do Petrohradu vyrazia plní pozitívnych emócií. Tie na ne nepochybne preniesli aj malí hokejisti z HC Slovan, víťazi ôsmeho pokračovania prestížneho turnaja žiakov z hokejových prípraviek 4. ročníkov základných škôl Orange Minihokej Tour 2016. Celý tím spolu s trénerom Borisom Hosťoveckým sa totiž zúčastnil na prípravnom zápase Slovenska proti Dánsku. Orange ako generálny partner turnaja aj slovenskej hokejovej reprezentácie pripravil pre malých šampiónov množstvo krásnych hokejových momentov.

„Našou prioritou je pracovať s malými hokejovými talentami celoročne. Víťazstvo v Orange Minihokej Tour je akýmsi začiatkom. Následne chceme malým šampiónom dopriať toľko pekných chvíľ s hokejom, koľko sa len dá. Posledný prípravný zápas slovenskej reprezentácie pred Majstrovstvami sveta sme preto vnímali ako skvelú príležitosť, aby sme našim budúcim hokejovým hviezdam sprostredkovali poriadnu dávku neopakovateľných zážitkov,“ povedal Marián Vavrovič, Sponsorship and Events Coordinator spoločnosti Orange.

Malí Slovanisti si to na štadióne poriadne užili. Pred zápasom na nich v šatni čakali dresy s menami a číslami, za ktoré hrajú. Po hromadnom prezliekaní sa stretli so Samuelom Barošom, tretím brankárom reprezentácie, ktorý sa s nimi podelil o cenné skúsenosti z praxe. Potom sa pripravili na nástup na ľad, kde im k titulu majstra Orange Minihokej Tour 2016 tlieskalo viac než 8 000 divákov. Ich úspech si uctili aj slovenskí reprezentanti, s ktorými si počas vykorčuľovania na ľad priateľsky „buchli päsťami“. Emóciami nabitú atmosféru z podujatia a pohľad do šťastných tvárí našich budúcich hokejových hviezd si pozrite vo videu na facebooku Orangeu.

„Atmosféra počas zápasu bola neuveriteľná. Malí Slovanisti šramotili rapkáčmi, povzbudzovali ako o život a užívali si každý moment zápasu. Celý tím sme posadili do dvoch radov nad striedačky, aby boli k dianiu čo najbližšie. Tréner Boris Hosťovecký následne odovzdával cenu najlepšiemu slovenskému hráčovi stretnutia. Myslím, že to bol veľmi vydarený hokejový deň – pre našu reprezentáciu i pre „zlatých“ 9-ročných víťazov,“ dodal Marián Vavrovič.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.