Štvrtok, 14. november, 2019 | Meniny má Irma

„Vynovené“ Polus Towers v najvyššej triede work-life-balance

Polus Towers si nedávnou modernizáciou upevnili silnú pozíciu medzi kancelárskymi budovami s vysokým štandardom v Bratislave, a nájomníkom ponúkajú optimálne podmienky pre koncept work-life balance.

Polus Towers  nedávnou modernizáciou  nielen upevnili silnú pozíciu medzi kancelárskymi budovami s vysokým štandardom  v Bratislave, ale nájomníkom tiež ponúkajú optimálne podmienky pre  koncept work-life-balance. To je stále dôležitejším faktorom pre zamestnancov a firmy, ktoré hľadajú najlepšie podmienky.. Rakúska spoločnosť IMMOFINANZ  už prilákala rad nových nájomníkov ako Quintiles,  Poisťovňa Slovenskej sporiteľne, a. s. Vienna Insurance Group, Topvar (SABMiller), Greco, Avon a mnoho ďalších.

polus-tower1-7-r206_res.jpg

Rekonštrukcia je najviac viditeľná vo vstupnej hale oboch veží. Elegantné lobby so zelenou stenou a posedením vytvára pocit príjemného salónika s kaviarňou. Kávu si môžete vychutnať v priestrannom mezaníne v Polus Tower I. Výťahy sú vybavené systémom „ovládania cieľovej stanice", ktorý zabezpečuje rýchlejšiu prevádzku a skráti dobu čakania. Kancelárie šité na mieru vyhovejú menším i väčším firmám.

polus-tower1-1-r484_res.jpg Nový dizajn pre vyšší komfort

Polus Towers sú vybavené progresívnymi technológiami, moderným systémom klimatizácie a kúrenia, ktorý využíva technológiu „heating a cooling beams“. Zaručuje dokonalú distribúciu a rozvod filtrovaného a zvlhčovaného čerstvého vzduchu. V rámci modernizácie pribudli zdvojené podlahy, štruktúrovaná kabeláž CAT 7, dieselový generátor ako záložný zdroj energie, 24-hodinová technická podpora, recepcia a strážna služba, sprchy a strážené státie pre bicykle v suteréne, spoločné rokovacie miestnosti a moderné priestory.

polus-tower1-9-r698_res.jpgJedinečné miesto pre biznis, vynikajúca vybavenosť lokality

"Majitelia nehnuteľností už dávno nie sú len obyčajnými poskytovateľmi priestorov, ale stávajú sa biznis partnermi a vždy sa snažia zabezpečiť vhodné prostredie pre svojich nájomcov a ich zamestnancov. Úloha budov sa tiež mení a čoraz viac prispieva k produktivite - schopnosti zamestnancov podávať výkon. Naprieč všetkými sektormi je výzvou pre realitné odvetvie viac sa orientovať na služby a umocnenie zážitku zákazníka," hovorí Karel Bor, Country Manager Asset Management Office CZ & SK, IMMOFINANZ - spoločnosť, ktorá budovy vlastní.

" Synergia pracovného a súkromného života sa v našom koncepte zhmotňuje kombináciou vhodného pracovného prostredia a širokou škálou služieb, možností nákupu, relaxu a športu hneď za dverami kancelárie," pokračuje Peter Očovan, Leasing Manager and Marketing Coordinator, IMMOFINANZ Slovakia.

Polus Towers sú prepojené s Polus City Center. Nákupné centrum a jeho okolie ponúka nájomníkom veľké množstvo služieb ako sú banky, pošta, poisťovňa, notár, reštaurácie a kaviarne, kaderníctvo, čistiareň, kľúčová služba, autoumyváreň, detský kútik, možnosti zábavy ako je multiplex, Škola varenia a športu -  jazero Kuchajda. fitnescentrum, plaváreň a Národné tenisové centrum v blízkom okolí.

Výškové budovy sa nachádzajú na významnej dopravnej tepne v inšpiratívnom prostredí v blízkosti jazera Kuchajda a zároveň neďaleko od centra mesta. Sú ľahko dostupné mestskou hromadnou dopravou, ako aj autom.

prezentaciapage05-r993_res.jpg Zamestnancom na pracovnom prostredí záleží

Pracovný portál Kariera.sk sa v prieskume pýtal, aké sú rozhodujúce faktory pri hľadaní práce.

Pre 19 % je to podľa očakávaní výška platu. So 17-imi % predstavuje druhý najdôležitejší faktor vybavenosť lokality, v ktorej firma sídli. V rámci vybavenosti lokality a pracoviska najčastejšie zamestnanci zohľadňujú dobrú dostupnosť spoločnosti verejnou dopravou, moderné priestory pracoviska, bezproblémové parkovanie a možnosti pre nákup, služby a relax v blízkom okolí. Po 16 % získali atribúty ako dobrý kolektív, priateľská atmosféra a náplň práce. „Koncept work-life-balance prináša priestor pre budovanie rovnováhy pracovného a osobného života zamestnancov, zvyšuje ich spokojnosť, produktivitu a dlhodobú úspešnosť firmy,“ vysvetľuje Katarína Zemanová z portálu Kariera.sk. Polus Towers plne zhmotňujú myšlienku work-life-balance a ponúkajú všetky vyššie uvedené prvky.

polus-tower1-6-r429_res.jpg

polus-tower1-11-r648_res.jpgO spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5.8 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 380 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

prezentaciapage01-r517_res.jpg

Raj prírodného snehu Aflenzer Bürgeralm v regióne HOCHsteiermark

Stredisko zimných športov pre milovníkov prírodného snehu

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.