Softvéru je dosť. Bude dosť aj vývojárov?

Je naozaj potrebné zháňať nových ľudí a vyvíjať ďalší softvér ak chceme dodať naše produkty koncovým zákazníkom?

Na trhu je nepreberné množstvo softvéru, od malých jednoúčelových aplikácií až po rozsiahle systémy spracovávajúce terabajty dát v reálnom čase. A každý softvér sa musí nejak dostať na koncové miesto, ku zákazníkovi, užívateľovi, správcovi systému či ďalšiemu vývojárovi.

Pre platformu Microsoft Windows je táto situácia jednoduchá, pretože aktuálne technológie dokážu dodať každý softvér na koncový PC – nainštalovať ho. Presne to umožňuje Graphical Installer – profesionálny nástroj na tvorbu inštalátorov s vlastným dizajnom.

Jeho kľúčovou vlastnosťou je plne upraviteľné rozhranie inštalátora - je možné kompletne zmeniť jeho vzhľad: pozadie, ikony, tlačidlá, farby, texty a mnoho iného. Dokonca časť okna môže byť úplne priehľadná – mať vlastný tvar, čím jednoznačne odlíšite svoj produkt od konkurencie. Vďaka priloženým príkladom a predpripraveným šablónam je tvorba nových projektov jednoduchá a s dodávanými nástrojmi nie je potrebné ani programovať.

v-texte-r225_res.jpg

Ak vyvíjate v prostredí Visual Studio a Embarcadero RAD Studio (Delphi) môžete navyše integrovať celý vývoj inštalátora priamo do týchto prostredí vďaka rozšíreniam Visual & Installer RAD & Installer. Budete tak mať všetky projekty pod jednou strechou: od aplikácii (klasických alebo webových), knižníc, frameworkov až po inštalátor. Pokročilá technológia spojená s obľúbeným prostredím zaručuje pohodlný a rýchly vývoj bez dodatočných nákladov.

Produkty vyvíja spoločnosť unSigned, s. r. o. Jej hlavným poslaním je poskytovať komplexné riešenia a služby v oblasti distribúcie a inštalácie softvéru. Spokojnosť klientov sa potvrdila nielen v rámci SR, ale aj v zahraničí u spoločností ako Disney, Ubisoft či Siemens.

v-texte2-r136_res.jpg

Softvéru je teda dosť. Len aby bol dostatok nadšených a skúsených vývojárov, ktorí s ním niečo úžasné vyvinú!

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.

Sprievodca pivnou kultúrou v Berlíne. Majú Nemci dobré pivo?

Aké pivo majú Nemci najradšej a vedia vôbec správne načapovať plzničku?

Alexej Fulmek: Bol som dlho v SME

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vianočné vydanie SME s knihou len za 4,99 €.

HC Košice podporí „štefanskym“ zápasom košickú detskú onkológiu

Metropolitný hokejový klub HC Košice je dlhoročným podporovateľom detskej onkológie v hlavnom meste východného Slovenska.