Na nitrianskej pošte rozdávajú darčeky všetkým Štvorkárom

Pred poštou na Štefánikovej triede v Nitre sme dnes ráno stretli Janku (24), ktorá z pobočky odchádzala s novučkým reproduktorom. „A nič ma to nestálo,“ usmiala sa na nás.

Pred poštou na Štefánikovej triede v Nitre sme dnes ráno stretli Janku (24), ktorá z pobočky odchádzala s novučkým reproduktorom. Vďaka nemu bude môcť počúvať hudbu zo svojho mobilného telefónu aj riadne nahlas. „A nič ma to nestálo,“ usmiala sa na nás.

Nitra (9. 5. 2016) - Keď sme následne stretli aj pána Františka (51), ktorý si v ruke niesol nové slúchadlá a vraj za ne tiež neplatil, vzbudilo to našu pozornosť. Vošli sme do priestorov pošty a ako prvé našu pozornosť upútalo obrovské koleso, pri ktorom už stáli ďalší záujemcovia s cieľom vytočiť si niektorú z cien. Okrem reproduktorov, slúchadiel na kolese nájdete aj kredit na služby mobilného operátora 4ka, držiaky na smartfóny, tričká a ďalšie darčeky.

„Mám kredit za dvanásť eur,“ skríkla Katarína (19), ktorá nám prezradila, v čom spočíva fígeľ. Na vybraných poštách začali Týždne 4ky a počas nich každý zákazník, ktorý si kúpi SIM kartu s predplatenou službou Moja 4ka, získa okrem štvoreurového štartovacieho kreditu aj minimálne ďalšie bonusové 4 eurá. Na kolese šťastia môže vytočiť aj iné hodnotné ceny. Z pošty neodíde ani jeden Štvorkár naprázdno!

Na poštu chodia celé rodiny

„Poobede prídem aj s maminou, otcom a bratom. Ak prejdeme do 4ky štyria, dostane každý z nás ešte rodinný kredit ďalšie 4 eurá,“ dodala Katarína predtým, než radostne vybehla z pošty. Byť v 4ke sa rodinám oplatí, keďže Štvorkári si medzi sebou volajú po tretej minúte zadarmo. Žiaden hovor nestojí viac ako 12 centov a za 4 eurá si medzi sebou môžu volať takmer dvetisíc minút!

„Týždne 4ky sa uskutočnia postupne v rôznych regiónoch Slovenska, na 96 poštách. Dnes štartujeme v Nitre a budeme tu do konca týždňa. Okrem okamžitých bonusov a výhier sa navyše môže každý zákazník zapojiť aj do súťaže o mobilný telefón Lenovo A6000,“ prezradil nám obchodný a marketingový riaditeľ SWAN Mobile, a. s. Peter Helexa.

V Nitre sa Dni 4ky začali hneď na dvoch pobočkách:

• Pošta Nitra 3, Štefániková trieda
  • Pošta Nitra 6, OC Galéria Nitra

Nám sa podarilo zistiť aj exkluzívnu informáciu  - skrátka neprídu ani tí, ktorí na pošte nestihnú Týždeň 4ky. Bonusový kredit vo výške 4 eurá budú mať zákazníci možnosť získať pri kúpe SIM karty Moja 4ky aj počas nasledujúceho týždňa od 23. do 28. mája.

posta-r800_res.jpg

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.