Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Skvelý Sauvignon Blanc v Parcafe

Vo štvrtok 19.5.2016 od 19.00 hod. sa uskutoční v bratislavskej reštaurácii Parcafe výnimočná galavečera a prezentácia vín z produkcie rakúskeho vinárstva Weingut Tement.

tementmenu490x1428-r681_res.jpg

Vo štvrtok 19.5.2016 od 19.00 hod. sa uskutoční v bratislavskej reštaurácii Parcafe výnimočná galavečera a prezentácia vín z produkcie rakúskeho vinárstva Weingut Tement.

Rodinné vinárstvo Tement pochádza z regiónu Südsteiermark v južnom Rakúsku. Majiteľ vinárstva pán Manfred Tement je považovaný za priekopníka pestovania odrody Sauvignon v tejto oblasti. Aj vďaka nemu patrí oblasť medzi najlepších producentov Sauvignon na svete. Dôkazom vysokej kvality vín Tement je aj ocenenie z roku 2011 za najlepšie suché vína v Rakúsku.

Na pozvanie spoločnosti Provino príde vzácny hosť - pán Armin Tement, syn majiteľa vinárstva, ktorý vás bude večerom sprevádzať.

Okrem výnimočných bielych vín si vychutnáte skvelé degustačné zostavené Executive Chef reštaurácie Parcafe Danielom Hrivňákom.

Bližšie informácie nájdete na www.parcafe.sk alebo na čísle 0911 902 992.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

28m

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu

4 h

Účinná prírodná tinktúra, ale aj jedinečný lokálny produkt, ktorý vyrába rodinný podnik spod Tatier už vyše 20 rokov.

14 h