Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Skvelý Sauvignon Blanc v Parcafe

Vo štvrtok 19.5.2016 od 19.00 hod. sa uskutoční v bratislavskej reštaurácii Parcafe výnimočná galavečera a prezentácia vín z produkcie rakúskeho vinárstva Weingut Tement.

tementmenu490x1428-r681_res.jpg

Vo štvrtok 19.5.2016 od 19.00 hod. sa uskutoční v bratislavskej reštaurácii Parcafe výnimočná galavečera a prezentácia vín z produkcie rakúskeho vinárstva Weingut Tement.

Rodinné vinárstvo Tement pochádza z regiónu Südsteiermark v južnom Rakúsku. Majiteľ vinárstva pán Manfred Tement je považovaný za priekopníka pestovania odrody Sauvignon v tejto oblasti. Aj vďaka nemu patrí oblasť medzi najlepších producentov Sauvignon na svete. Dôkazom vysokej kvality vín Tement je aj ocenenie z roku 2011 za najlepšie suché vína v Rakúsku.

Na pozvanie spoločnosti Provino príde vzácny hosť - pán Armin Tement, syn majiteľa vinárstva, ktorý vás bude večerom sprevádzať.

Okrem výnimočných bielych vín si vychutnáte skvelé degustačné zostavené Executive Chef reštaurácie Parcafe Danielom Hrivňákom.

Bližšie informácie nájdete na www.parcafe.sk alebo na čísle 0911 902 992.

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.