Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Ako ušetriť viac peňazí a času?

Život bez modernej elektroniky si vie azda málokto z nás predstaviť.

Život bez modernej elektroniky si vie azda málokto z nás predstaviť. Káva z kávovaru nám ráno príjemne rozvonia kuchyňu. Popri káve si prečítame e-maily v mobile, robotický vysávač za nás povysáva domácnosť. Po práci si pozrieme film na domácom kine a v lete nás môže osviežiť klimatizácia. Moderné zariadenia však potrebujú elektrinu, a preto príde veľmi vhod, keď môžeme mať dokonalý prehľad o nákladoch spojených s ich používaním.

Ako mať náklady pod kontrolou

Niekedy stačí len zopár jednoduchých krokov. „Naša spoločnosť, ako najväčší dodávateľ elektriny a plynu na Slovensku, si uvedomuje, že zákazníci sa čoraz viac zaujímajú o svoju spotrebu v domácnosti a hľadajú možnosti, ako ušetriť na energiách. Preto sme pre nich pripravili novú online Zákaznícku zónu, kde si môžu z počítača alebo aj z mobilu či tabletu pozrieť kompletné informácie o svojich odberných miestach, službách, platbách a faktúrach, ktoré môžu priamo v zóne aj uhradiť. Zóna podrobne zanalyzuje zákazníkovu spotrebu elektriny, graficky zobrazí, na čo zákazník spotrebuje najviac elektriny, a zároveň poskytne množstvo užitočných rád, ako ušetriť. V prípade, že má zákazník nesprávnu sadzbu, zóna mu odporučí výhodnejšiu,“ hovorí Daniel Klúčovský, produktový manažér pre online služby v ZSE.

Všetko vybavíte rýchlo, jednoducho a pohodlne

Vedeli ste, že kvôli zmene kontaktných údajov, spôsobu platby alebo výšky preddavkov už nemusíte nikam volať ani chodiť? Všetko si vybavíte hravo z pohodlia svojho domu či z kancelárie. Zákaznícke požiadavky zadané v novej Zákazníckej zóne sa spracúvajú plne automaticky a kvôli bezpečnosti sú všetky aktívne operácie overované cez SMS kód. Po spracovaní požiadavky je zákazník informovaný prostredníctvom notifikácie priamo v zóne a formou e-mailu. „Automatizáciou procesov sme chceli prispieť aj k ochrane životného prostredia. Vďaka automatizácii vieme množstvo procesov vyriešiť bez potreby zasielania papierovej dokumentácie. Zároveň sa v našej komunikácii snažíme motivovať zákazníkov, aby si aktivovali elektronickú faktúru, prešli na platbu inkasom či prevodom z účtu alebo si nechali posielať preplatky na bankový účet, čím odstránia nutnosť tlačiť faktúry či poštové poukážky,“ dopĺňa Daniel Klúčovský zo ZSE.

Darček a súťaž o skvelé ceny

Ak si chcete dopriať viac času pre seba a svojich blízkych a ak chcete mať prehľad o svojej spotrebe, aby ste ušetrili peniaze, čas a životné prostredie, začnite využívať online Zákaznícku zónu na www.zse.sk aj vy. Získate zadarmo online darček a budete automaticky v hre o jeden z 9 smartfónov iPhone 6S a jeden z 3 Smart televízorov Samsung.

Viac o novej online Zákazníckej zóne s darčekom a súťažou na www.zse.sk.

zsepessmebyvanie490px-r808_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.