Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Ako ušetriť viac peňazí a času?

Život bez modernej elektroniky si vie azda málokto z nás predstaviť.

Život bez modernej elektroniky si vie azda málokto z nás predstaviť. Káva z kávovaru nám ráno príjemne rozvonia kuchyňu. Popri káve si prečítame e-maily v mobile, robotický vysávač za nás povysáva domácnosť. Po práci si pozrieme film na domácom kine a v lete nás môže osviežiť klimatizácia. Moderné zariadenia však potrebujú elektrinu, a preto príde veľmi vhod, keď môžeme mať dokonalý prehľad o nákladoch spojených s ich používaním.

Ako mať náklady pod kontrolou

Niekedy stačí len zopár jednoduchých krokov. „Naša spoločnosť, ako najväčší dodávateľ elektriny a plynu na Slovensku, si uvedomuje, že zákazníci sa čoraz viac zaujímajú o svoju spotrebu v domácnosti a hľadajú možnosti, ako ušetriť na energiách. Preto sme pre nich pripravili novú online Zákaznícku zónu, kde si môžu z počítača alebo aj z mobilu či tabletu pozrieť kompletné informácie o svojich odberných miestach, službách, platbách a faktúrach, ktoré môžu priamo v zóne aj uhradiť. Zóna podrobne zanalyzuje zákazníkovu spotrebu elektriny, graficky zobrazí, na čo zákazník spotrebuje najviac elektriny, a zároveň poskytne množstvo užitočných rád, ako ušetriť. V prípade, že má zákazník nesprávnu sadzbu, zóna mu odporučí výhodnejšiu,“ hovorí Daniel Klúčovský, produktový manažér pre online služby v ZSE.

Všetko vybavíte rýchlo, jednoducho a pohodlne

Vedeli ste, že kvôli zmene kontaktných údajov, spôsobu platby alebo výšky preddavkov už nemusíte nikam volať ani chodiť? Všetko si vybavíte hravo z pohodlia svojho domu či z kancelárie. Zákaznícke požiadavky zadané v novej Zákazníckej zóne sa spracúvajú plne automaticky a kvôli bezpečnosti sú všetky aktívne operácie overované cez SMS kód. Po spracovaní požiadavky je zákazník informovaný prostredníctvom notifikácie priamo v zóne a formou e-mailu. „Automatizáciou procesov sme chceli prispieť aj k ochrane životného prostredia. Vďaka automatizácii vieme množstvo procesov vyriešiť bez potreby zasielania papierovej dokumentácie. Zároveň sa v našej komunikácii snažíme motivovať zákazníkov, aby si aktivovali elektronickú faktúru, prešli na platbu inkasom či prevodom z účtu alebo si nechali posielať preplatky na bankový účet, čím odstránia nutnosť tlačiť faktúry či poštové poukážky,“ dopĺňa Daniel Klúčovský zo ZSE.

Darček a súťaž o skvelé ceny

Ak si chcete dopriať viac času pre seba a svojich blízkych a ak chcete mať prehľad o svojej spotrebe, aby ste ušetrili peniaze, čas a životné prostredie, začnite využívať online Zákaznícku zónu na www.zse.sk aj vy. Získate zadarmo online darček a budete automaticky v hre o jeden z 9 smartfónov iPhone 6S a jeden z 3 Smart televízorov Samsung.

Viac o novej online Zákazníckej zóne s darčekom a súťažou na www.zse.sk.

zsepessmebyvanie490px-r808_res.jpg

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.