Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Ako ušetriť viac peňazí a času?

Život bez modernej elektroniky si vie azda málokto z nás predstaviť.

Život bez modernej elektroniky si vie azda málokto z nás predstaviť. Káva z kávovaru nám ráno príjemne rozvonia kuchyňu. Popri káve si prečítame e-maily v mobile, robotický vysávač za nás povysáva domácnosť. Po práci si pozrieme film na domácom kine a v lete nás môže osviežiť klimatizácia. Moderné zariadenia však potrebujú elektrinu, a preto príde veľmi vhod, keď môžeme mať dokonalý prehľad o nákladoch spojených s ich používaním.

Ako mať náklady pod kontrolou

Niekedy stačí len zopár jednoduchých krokov. „Naša spoločnosť, ako najväčší dodávateľ elektriny a plynu na Slovensku, si uvedomuje, že zákazníci sa čoraz viac zaujímajú o svoju spotrebu v domácnosti a hľadajú možnosti, ako ušetriť na energiách. Preto sme pre nich pripravili novú online Zákaznícku zónu, kde si môžu z počítača alebo aj z mobilu či tabletu pozrieť kompletné informácie o svojich odberných miestach, službách, platbách a faktúrach, ktoré môžu priamo v zóne aj uhradiť. Zóna podrobne zanalyzuje zákazníkovu spotrebu elektriny, graficky zobrazí, na čo zákazník spotrebuje najviac elektriny, a zároveň poskytne množstvo užitočných rád, ako ušetriť. V prípade, že má zákazník nesprávnu sadzbu, zóna mu odporučí výhodnejšiu,“ hovorí Daniel Klúčovský, produktový manažér pre online služby v ZSE.

Všetko vybavíte rýchlo, jednoducho a pohodlne

Vedeli ste, že kvôli zmene kontaktných údajov, spôsobu platby alebo výšky preddavkov už nemusíte nikam volať ani chodiť? Všetko si vybavíte hravo z pohodlia svojho domu či z kancelárie. Zákaznícke požiadavky zadané v novej Zákazníckej zóne sa spracúvajú plne automaticky a kvôli bezpečnosti sú všetky aktívne operácie overované cez SMS kód. Po spracovaní požiadavky je zákazník informovaný prostredníctvom notifikácie priamo v zóne a formou e-mailu. „Automatizáciou procesov sme chceli prispieť aj k ochrane životného prostredia. Vďaka automatizácii vieme množstvo procesov vyriešiť bez potreby zasielania papierovej dokumentácie. Zároveň sa v našej komunikácii snažíme motivovať zákazníkov, aby si aktivovali elektronickú faktúru, prešli na platbu inkasom či prevodom z účtu alebo si nechali posielať preplatky na bankový účet, čím odstránia nutnosť tlačiť faktúry či poštové poukážky,“ dopĺňa Daniel Klúčovský zo ZSE.

Darček a súťaž o skvelé ceny

Ak si chcete dopriať viac času pre seba a svojich blízkych a ak chcete mať prehľad o svojej spotrebe, aby ste ušetrili peniaze, čas a životné prostredie, začnite využívať online Zákaznícku zónu na www.zse.sk aj vy. Získate zadarmo online darček a budete automaticky v hre o jeden z 9 smartfónov iPhone 6S a jeden z 3 Smart televízorov Samsung.

Viac o novej online Zákazníckej zóne s darčekom a súťažou na www.zse.sk.

zsepessmebyvanie490px-r808_res.jpg

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.