Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Na schválenie hypotéky už stačí len internet

Predstavte si, že sa doma posadíte za počítač, pripojíte sa na internet, prejdete jednoduchým procesom a financie na kúpu vyhliadnutej nehnuteľnosti vám budú schválené už do pár hodín. A z hlasu v následnom telefonáte z banky sa dozviete, že máte prísť všetko už iba podpísať, a to do pobočky, ktorú si sami vyberiete. Jednoduché, však?

V skutočnosti to jednoduché aj naozaj je. Prvou bankou na Slovensku, ktorá umožnila schváliť hypotéku online spôsobom, je ČSOB. Ak teda patríte medzi ľudí, ktorí momentálne riešia otázku svojho bývania a musia si vziať hypotéku, nič pohodlnejšie a spoľahlivejšie zatiaľ neexistuje.

Ako "funguje" hypotéka online

Na stránke www.csob.sk vyplníte online žiadosť. ČSOB vám následne zavolá, prekonzultuje s vami detaily a pripraví ponuku úveru na mieru. Pokiaľ bude z vašej strany všetko v poriadku, žiadosť elektronicky podpíšete a už do 24 hodín vám ČSOB zavolá, či bol hypotekárny úver schválený. Ak áno, vyberiete si tú pobočku ČSOB, ktorá vám najviac vyhovuje a prídete už všetko iba podpísať.

Zaujímajte sa aj o iné výhody

Keď môžete o hypotéku požiadať online, prečo by ste "online" nemohli urobiť aj hypotekárnu splátku? S hypotékou od ČSOB získate možnosť realizovať bezplatnú mimoriadnu splátku hypotéky cez aplikáciu ČSOB SmartBanking, a to každý mesiac až do výšky 1,5 % zo zostávajúcej istiny úveru.

Pokiaľ uvažujete nad hypotékou, vybaviť si ju v ČSOB je odteraz naozaj jednoduché. Vyskúšajte to:https://www.csob.sk/hypoteka#hypoteka-online

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

58m

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu

5 h

Účinná prírodná tinktúra, ale aj jedinečný lokálny produkt, ktorý vyrába rodinný podnik spod Tatier už vyše 20 rokov.

14 h