Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Na pošte v Spišskej Novej Vsi sa museli zblázniť!

Rozdávajú darčeky všetkým Štvorkárom. Pozor, iba do konca týždňa

Pred poštou na Štefanikovom námestí v Spišskej Novej Vsi sme dnes ráno stretli Janku (24), ktorá z pobočky odchádzala s novučkým reproduktorom. Vďaka nemu bude môcť počúvať hudbu zo svojho mobilného telefónu aj riadne nahlas. „A nič ma to nestálo,“ usmiala sa na nás.

Spišská Nová Ves (23. 5. 2016) - Keď sme následne stretli aj pána Františka (51), ktorý si v ruke niesol nové slúchadlá a vraj za ne tiež neplatil, vzbudilo to našu pozornosť. Vošli sme do priestorov pošty a ako prvé našu pozornosť upútalo obrovské koleso, pri ktorom už stáli ďalší záujemcovia s cieľom vytočiť si niektorú z cien. Okrem reproduktorov, slúchadiel na kolese nájdete aj kredit na služby mobilného operátora 4ka, držiaky na smartfóny, tričká a ďalšie darčeky.

„Mám kredit za dvanásť eur,“ skríkla Katarína (19), ktorá nám prezradila, v čom spočíva fígeľ. Na vybraných poštách pokračujú Týždne 4ky a počas nich každý zákazník, ktorý si kúpi SIM kartu s predplatenou službou Moja 4ka, získa okrem štvoreurového štartovacieho kreditu aj minimálne ďalšie bonusové 4 eurá. Na výhernom kolese môže vytočiť aj iné hodnotné ceny. Z pošty neodíde ani jeden Štvorkár naprázdno!

Na poštu chodia celé rodiny

„Poobede prídem aj s maminou, otcom a bratom. Ak prejdeme do 4ky štyria, dostane každý z nás ešte rodinný kredit ďalšie 4 eurá,“ dodala Katarína predtým, než radostne vybehla z pošty. Byť v 4ke sa rodinám oplatí, keďže Štvorkári si medzi sebou volajú po tretej minúte zadarmo. Žiaden hovor nestojí viac ako 12 centov a za 4 eurá si medzi sebou môžu volať takmer dvetisíc minút!

„Týždne 4ky sa uskutočnia postupne v rôznych regiónoch Slovenska, na 96 poštách. Dnes štartujeme v Spišská Nová Ves a budeme tu do konca týždňa. Okrem okamžitých bonusov a výhier sa navyše môže každý zákazník zapojiť aj do súťaže o mobilný telefón Lenovo A6000,“ prezradil nám obchodný a marketingový riaditeľ SWAN Mobile, a. s. Peter Helexa.

Nám sa podarilo zistiť aj exkluzívnu informáciu  - skrátka neprídu ani tí, ktorí na pošte nestihnú Týždeň 4ky. Bonusový kredit vo výške 4 eurá budú mať zákazníci možnosť získať pri kúpe SIM karty Moja 4ky aj počas nasledujúceho týždňa od 30. mája do 4. júna.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.