SME

Uverejňujte tlačové správy na sme.sk

V Bratislave otvorili novú reštauráciu s názvom Flamender

Začiatkom mája otvorili v bratislavskom Polus City Center reštauráciu FLAMENDER, ktorá prináša na slovenský trh spojenia tradičnej slovenskej a rakúskej kuchyne s nádychom súčasnosti a modernosti.

Začiatkom mája sa v bratislavskom Polus City Center otvorila reštaurácia FLAMENDER, ktorá prináša na slovenský trh unikátny koncept spojenia tradičnej slovenskej a rakúskej kuchyne s nádychom súčasnosti a modernosti. Pri zostavovaní kuchárskeho tímu boli oslovené renomované mená, a tak za prípravou jej špecialít stoja uznávané osobnosti, akými sú Peter Petráš, Mário Žužič či Peter Oravec.

Idea kuchyne je postavená na pôvodných slovenských či rakúskych jedlách, ktoré sú doplnené o moderné spôsoby prípravy, súčasné trendy v gastronómii i netradičné postupy pri spracovaní tradičných surovín. V jedálnom lístku tak nájdete klasické jedlá z mäsa a rýb ako pečené bravčové rebierka, dusené teľacie líčka, sumca či pstruha, ktoré sú podávané s netradičnými a zdravými prílohami – blanšírovaný kel, štvorfarebná šošovica na šalotke či gratin z kvaky. Celkovo je ponuka nezvyčajných príloh, šalátov, zdravých a ľahších jedál veľmi široká.

„Vo Flamendri varíme poctivé slovenské jedlá, ale postup ich prípravy sme posunuli do súčasnej, modernej gastronómie. Naším cieľom bolo tiež priniesť zákazníkom pridanú hodnotu, preto sme do jedálneho lístka zaradili netradičné prílohy, množstvo ľahších jedál a šalátov. Svoje obľúbené jedlo by si tak u nás mal nájsť každý, či už milovník mäsa, rýb alebo ľahkých bezmästitých jedál,“ povedal zodpovedný manažér reštaurácie Peter Illy.

Popri a la carte menu reštaurácia počas pracovných dní ponúka aj obedové menu, ktoré sa skladá až zo štyroch rôznych druhov menu. Novinkou je zavedenie raňajok. Cez víkendy pre nakupujúcich v obchodnom centre alebo pre tých, ktorí sa rozhodnú nevariť doma a vyjsť si do reštaurácie, je určené víkendové menu.

dsc00610-r601_res.jpg

„Naša ponuka je naozaj široká, hostia k nám môžu prísť na rýchly obed  s kolegami, pozvať obchodných partnerov na pracovný obed alebo prísť na romantickú večeru. Všetky naše suroviny sú čerstvé a v prvotriednej kvalite, pretože sme stavili na lokálnych slovenských farmárov, chovateľov a pestovateľov,“ doplnil Peter Illy.

Reštauráciá má štýlový moderný interiér, prevládajúce drevo a teplé, tlmené farby robia priestor útulným a príjemným na posedenie. Pridanou hodnotou podniku je priestorovo veľkorysá terasa.

O pár dní sa reštaurácia s rovnomenným názvom a podobným konceptom otvorí aj v bratislavskom Starom Meste.

„Náš druhý Flamender okrem skvelého jedla prinesie aj zaujímavé sprievodné aktivity, ktoré by mali byť oživením zábavy a nočného života v historickom centre hlavného mesta,“ povedal na záver Peter Illy.

www.flamender.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  2. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  3. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  4. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  5. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  6. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  7. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  8. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  1. Toto je Balkán? Roky prehliadané Albánsko prekvapuje
  2. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  3. Slovensko oslávi víťazstvo nad fašizmom na letisku v Piešťanoch
  4. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  5. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  6. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  7. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  8. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  1. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 7 382
  2. Toto je Balkán? Roky prehliadané Albánsko prekvapuje 6 035
  3. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 5 026
  4. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy 4 292
  5. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 2 658
  6. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 2 559
  7. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 2 011
  8. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave! 1 748
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Nič od neho nečakáte, a práve preto vám vyrazí dych.


INZERCIA 2. máj

Nová Kráľovská rozhľadňa, 26 atrakcií, folklór, horské káry, výhľady aj skvelé jedlo – leto v Bachledke jednoducho musíš zažiť!


30. apr

Celoštátne oslavy 80. výročia víťazstva nad fašizmom sa 8. mája 2025 sústredia na jedno miesto, na letisko do Piešťan.


30. apr

CTP Slovakia buduje sieť 15 CTParkov s takmer miliónom m² plochy na prenájom


INZERCIA 30. apr
SkryťZatvoriť reklamu