SME
Štvrtok, 25. apríl , 2019
INZERCIA

V Bratislave otvorili novú reštauráciu s názvom Flamender

Začiatkom mája otvorili v bratislavskom Polus City Center reštauráciu FLAMENDER, ktorá prináša na slovenský trh spojenia tradičnej slovenskej a rakúskej kuchyne s nádychom súčasnosti a modernosti.

Začiatkom mája sa v bratislavskom Polus City Center otvorila reštaurácia FLAMENDER, ktorá prináša na slovenský trh unikátny koncept spojenia tradičnej slovenskej a rakúskej kuchyne s nádychom súčasnosti a modernosti. Pri zostavovaní kuchárskeho tímu boli oslovené renomované mená, a tak za prípravou jej špecialít stoja uznávané osobnosti, akými sú Peter Petráš, Mário Žužič či Peter Oravec.

Idea kuchyne je postavená na pôvodných slovenských či rakúskych jedlách, ktoré sú doplnené o moderné spôsoby prípravy, súčasné trendy v gastronómii i netradičné postupy pri spracovaní tradičných surovín. V jedálnom lístku tak nájdete klasické jedlá z mäsa a rýb ako pečené bravčové rebierka, dusené teľacie líčka, sumca či pstruha, ktoré sú podávané s netradičnými a zdravými prílohami – blanšírovaný kel, štvorfarebná šošovica na šalotke či gratin z kvaky. Celkovo je ponuka nezvyčajných príloh, šalátov, zdravých a ľahších jedál veľmi široká.

„Vo Flamendri varíme poctivé slovenské jedlá, ale postup ich prípravy sme posunuli do súčasnej, modernej gastronómie. Naším cieľom bolo tiež priniesť zákazníkom pridanú hodnotu, preto sme do jedálneho lístka zaradili netradičné prílohy, množstvo ľahších jedál a šalátov. Svoje obľúbené jedlo by si tak u nás mal nájsť každý, či už milovník mäsa, rýb alebo ľahkých bezmästitých jedál,“ povedal zodpovedný manažér reštaurácie Peter Illy.

Popri a la carte menu reštaurácia počas pracovných dní ponúka aj obedové menu, ktoré sa skladá až zo štyroch rôznych druhov menu. Novinkou je zavedenie raňajok. Cez víkendy pre nakupujúcich v obchodnom centre alebo pre tých, ktorí sa rozhodnú nevariť doma a vyjsť si do reštaurácie, je určené víkendové menu.

dsc00610-r601_res.jpg

„Naša ponuka je naozaj široká, hostia k nám môžu prísť na rýchly obed  s kolegami, pozvať obchodných partnerov na pracovný obed alebo prísť na romantickú večeru. Všetky naše suroviny sú čerstvé a v prvotriednej kvalite, pretože sme stavili na lokálnych slovenských farmárov, chovateľov a pestovateľov,“ doplnil Peter Illy.

Reštauráciá má štýlový moderný interiér, prevládajúce drevo a teplé, tlmené farby robia priestor útulným a príjemným na posedenie. Pridanou hodnotou podniku je priestorovo veľkorysá terasa.

O pár dní sa reštaurácia s rovnomenným názvom a podobným konceptom otvorí aj v bratislavskom Starom Meste.

„Náš druhý Flamender okrem skvelého jedla prinesie aj zaujímavé sprievodné aktivity, ktoré by mali byť oživením zábavy a nočného života v historickom centre hlavného mesta,“ povedal na záver Peter Illy.

www.flamender.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,4 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Najčítanejšie správy na SME

Najčítanejšie správy na SME

Neprehliadnite tiež

Tlačové správy

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Tlačové správy

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Tlačové správy

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Tlačové správy

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.