Prudké kvapky, ani vysoké teploty vám nepokazia nedeľu, ak...

Prídete do VW na Deň otvorených dverí počas poslednej májovej nedele? My sa tam chystáme tiež.

Vyhni sa výtlkom, šach/mat alebo radšej veľkolepá automobilová show? Už túto nedeľu môžete mať všetko v jednom meste a na jednom mieste.

V areáli Volkswagenu sa uskutoční Deň otvorených dverí s programom pre tých najväčších, ktorí sa aspoň raz za čas cítia fajn ako malí, ale aj pre tých, ktorí ešte rastú ako z vody. Fontánky, chill-out zóna, prehliadka historických automobilov, detské mestečko, offroadová dráha, koncerty...., všade tam Vás pohodlne zavezie vláčik „osobáčik“ v rámci Devínsko-novoveského areálu bratislavskej automobilky 29. 5. 2016.

V nedeľu budú IT a VW mať k sebe o čosi bližšie najmä preto, že špičkové laboratória Fakulty informatiky a informačných technológií pozvala automobilka na DOD prvýkrát. Keď sme pri číslach, očakáva sa viac ako 20 000 návštevníkov, príde 250 účinkujúcich a v zóne IT Vás veľmi radi uvidia „fiitkári“ siedmich originálnych IT projektov.

f3-r876_res.jpg

Aplikácie a úspešné inovácie vymýšľajú všímaví študenti FIIT, aby sme život nebrali až tak vážne, aby sme zdravo pracovali, nehľadali donekonečna kľúče pri odchode z domu a pod. A len tentoraz si ich môžete vyskúšať priamo, mimo brán fakulty. „FIITka“ je najmladšia a úspešná fakulta o čosi staršej a nemenej úspešnej STU. V tomto roku sa zaradila do prvej 500-ovky elitných svetových univerzít.

kolazbudova-r936_res.jpg

Deň otvorených dverí Volkswagenu Slovakia sa 29. 5. začína o 10.00 hod. K dispozícii budú dva vstupy (prvý, od zastávky MHD „Jána Jonáša“ pre linky č. 21, 23 a druhý, pri zastávke MHD „Volkswagen“ pre linky  kyvadlovej dopravy: 25, 26 a 92).

I keď to tak dnes nevyzerá, jediné, bez čoho určite nechoďte  z domu, sú slnečné okuliare.

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.