Prudké kvapky, ani vysoké teploty vám nepokazia nedeľu, ak...

Prídete do VW na Deň otvorených dverí počas poslednej májovej nedele? My sa tam chystáme tiež.

Vyhni sa výtlkom, šach/mat alebo radšej veľkolepá automobilová show? Už túto nedeľu môžete mať všetko v jednom meste a na jednom mieste.

V areáli Volkswagenu sa uskutoční Deň otvorených dverí s programom pre tých najväčších, ktorí sa aspoň raz za čas cítia fajn ako malí, ale aj pre tých, ktorí ešte rastú ako z vody. Fontánky, chill-out zóna, prehliadka historických automobilov, detské mestečko, offroadová dráha, koncerty...., všade tam Vás pohodlne zavezie vláčik „osobáčik“ v rámci Devínsko-novoveského areálu bratislavskej automobilky 29. 5. 2016.

V nedeľu budú IT a VW mať k sebe o čosi bližšie najmä preto, že špičkové laboratória Fakulty informatiky a informačných technológií pozvala automobilka na DOD prvýkrát. Keď sme pri číslach, očakáva sa viac ako 20 000 návštevníkov, príde 250 účinkujúcich a v zóne IT Vás veľmi radi uvidia „fiitkári“ siedmich originálnych IT projektov.

f3-r876_res.jpg

Aplikácie a úspešné inovácie vymýšľajú všímaví študenti FIIT, aby sme život nebrali až tak vážne, aby sme zdravo pracovali, nehľadali donekonečna kľúče pri odchode z domu a pod. A len tentoraz si ich môžete vyskúšať priamo, mimo brán fakulty. „FIITka“ je najmladšia a úspešná fakulta o čosi staršej a nemenej úspešnej STU. V tomto roku sa zaradila do prvej 500-ovky elitných svetových univerzít.

kolazbudova-r936_res.jpg

Deň otvorených dverí Volkswagenu Slovakia sa 29. 5. začína o 10.00 hod. K dispozícii budú dva vstupy (prvý, od zastávky MHD „Jána Jonáša“ pre linky č. 21, 23 a druhý, pri zastávke MHD „Volkswagen“ pre linky  kyvadlovej dopravy: 25, 26 a 92).

I keď to tak dnes nevyzerá, jediné, bez čoho určite nechoďte  z domu, sú slnečné okuliare.

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?