Vône DKNY so sexy moderným nádychom

Kto by z vás ešte nevedel, čo znamená skratka DKNY, tak pre poriadok – zakladateľkou značky DKNY je americká návrhárka Dona Karan a práve mesto New York je rodiskom tejto značky (rok 1989).

Kto by z vás ešte nevedel, čo znamená skratka DKNY, tak pre poriadok – zakladateľkou značky DKNY je americká návrhárka Dona Karan a práve mesto New York je rodiskom tejto značky (rok 1989). Dona Karan je považovaná za svetovú špičku v odbore módneho návrhárstva.

Jej racionálny a minimalistický pohľad na módu ohúril nielen samotný New York, ale i celý svet. Okrem módy (odevy, kabelky, doplnky, atď.) je Dona i nadšenkyňou životného štýlu, interiérového dizajnu, či kozmetiky a parfumov.

Ako chutí vôňa DKNY v podobe jablka

Síce do sveta parfumov vstúpila značka DKNY až na konci 90.rokov, ale o to väčší úspech zožala. Pôvodne mal vznik parfumu tejto značky poslúžiť iba ako darček pre VIP zákazníkov, teda vôňa sa nemala nikdy predávať, ale sám osud to chcel inak. Dnešné parfumy DKNY sú určené hlavne ženám. Snáď ten prvý a zároveň najznámejší je parfum DKNY Women, v ktorom sa spája prvotný kontrast flakónu v tvare mrakodrapu a v ňom vôňa plná kvetín, teda chaos veľkomesta verzus kľud na rozkvitnutej lúke. Nájdeme tu pokope energiu, opojenie a zároveň zmyselnosť. Z pánskych parfumov si pripomeňme napríklad DKNY Man či Red Delicious.

dkny be delicious - parfémová voda 100 ml

Ak ste milovnice „šťavnatých“ jabĺk, tak ich môžete „ochutnať“ i v podobe parfumov z rady Be Delicios. Jedným z nich je práve flakón parfumu v tvare zeleného jabĺčka DKNY Be Delicious - parfémová voda 100 ml. Ide o typicky sviežu, ovocnú vôňu priamo z New Yorku. Zo začiatku je výrazne jablčná so zeleným tónom uhorky, ale potom ovocie rýchlo ustupuje pred zmesou kvetov, akými sú konvalinka, ruža, fialka. Táto vôňa si zachováva sviežosť, ale zároveň má svoju hĺbku a to ju robí príjemne univerzálnou.

dkny be delicious red

Ďalší kúsok pokušenia, ale tentokrát v podobe červeného jablka, predstavuje vôňa DKNY Be Delicious Red - parfémová voda 100 ml, ktorá je o niečo odvážnejšia, trúfalejšia a dráždivejšia. Parfum vznikol na základe úspechu vône DKNY Be Delicious ako limitovaná edícia. Toto ohromujúce „červené jablko“ je zmesou červených malín, liči a šampanského. Základ vône je teplejší (vanilka, ambra), preto je DKNY Red Delicious skôr zmyselne sladká, než sviežo-ovocná. Každopádne je to sexy vôňa určená pre odvážne ženy, ktoré rady flirtujú a sú hravé.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.