Najlepšie inovácie a zábava príde za Vami už túto nedeľu

Tento rok oslávi festival vedy na Slovensku Európska noc výskumníkov 10. výročie. Pozývame Vás na párty pre rodiny, väčšie i menšie deti, seniorov i milovníkov IT. V nedeľu, v Bratislave a celý deň

Tento rok oslávi festival vedy na Slovensku "Európska noc výskumníkov" už 10. výročie. Bude sa konať mimoriadne pestrá párty, prídete?

Ukážky tých najlepších "ajťáckych" projektov na Slovensku už nemusíte googliť. Inovácie, aplikácie, road show, nevynímajúc program pre deti a taktiež veľa výživnej hudby Vás v nedeľu 29. 5. 2016 bude sprevádzať od 10.00 hodiny v areáli Volkswagenu v Devínskej Novej Vsi. Práve tam sa uskutoční Deň otvorených dverí bratislavskej automobilky. Okrúhle desiate výročie festivalu vedy na Slovensku sa tak spojí s 25. výročím spoločnosti.

Túto nedeľu máte jedinečnú príležitosť, zažiť naozajstnú mini verziu obľúbenej Noci výskumníkov. V areáli závodu vrcholia už len technické prípravy. Program je istý. Vedeckú „parádu“ si pre Vás prichystali naši mladí vedci a výskumníci. Uvidíte pútavé a interaktívne výsledky ich vedeckej práce, do ktorej Vás zasvätia osobne.

Európska noc výskumníkov

Exkluzívne iba počas Dňa otvorených dverí vo Volkswagene Slovakia budete mať možnosť, vyskúšať si na vlastnej koži sedem zaujímavých experimentov, ktoré dozreli na Fakulte informatiky a informačných technológií STU v Bratislave.

Zábava počas cestovania

Zamávajte ešte pred cestou nielen Vašim priateľom, ale aj nude...

Kam sa skryl?

Kam som len dala kabelku a kľúče?

Kam v nákupnom centre premiestnili ten obchod so šiltovkami?

Už je načase skoncovať s nekonečným hľadaním.

Šachové turnaje

Predstavujeme revolučný systém na organizáciu šachových podujatí.

Vyhni sa výtlkom

Mobilná aplikácia "fiitkárov" identifikuje výtlky, skôr ako ich potrebujeme obísť, resp. do nich zapadneme..

Personalizovaný obsah obrazoviek podľa GSM

Na vlastné oči, hlavu, kožu zistíte, ako fungujú najmodernejšie senzory na sledovanie pohľadu a aktivity mozgu.

Sit like a hero

Vyskúšajte si aplikáciu, aká nedovolí, aby ste si v čase sedenia pri počítači namáhali svoje vyšportované telo. Kto by chcel mať z chrbtice paragraf?

a UXI lab

Ako na toto všetko vôbec prišli informatici z FIIT STU? Príďte sa ich opýtať. Možno Vám to prezradia.

Dátum: 29. 5. 2016 (nedeľa)
Čas: 10:00 - 18:00
KDE: Volkswagen Slovakia, J.Jonáša 1, 843 02 Bratislava, Slovakia
Vstup: voľný

Prvýkrát budú mať na DOD vo VW aj najmenší návštevníci svoje pódium a špeciálny program

Z detských hviezd vystúpi Mia, detský folklórny súbor Kobylka, Fíha tralala - BABY BAND, MIA, kúzelník Talostan, budú detské dielne, nezabudlo sa ani na maľovanie karosérií a súťaže zručnosti. Príde Pátrač Tino, bude pátračská súťaž, roztočíte Koleso šťastia, pripravené sú detské offroadové štvorkolky a chýbať nebude ani maľovanie na tvár. Nafúknu sa skákacie hrady, zabezpečia fotokabínku a bude aj nápojový stan.

Hudobní hostia

• Vrbovskí víťazi
  • Adam Ďurica
  • Celeste Buckingham & Majk Spirit
  • IMT Smile
  • Tublatanka

Nebude chýbať hokejová legenda Ľubomír Višňovský,

automobilový pretekár Matej Homola

a rekordér Rainer Zietlow.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.