Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Informácia o výbere prevádzkovateľa verejného osvetlenia

Na zasadnutí zastupiteľstva Bratislavy bolo prijaté uznesenie so žiadosťou o informovanie poslancov, v akom štádiu sa nachádza obstarávanie na výber nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia.

Na včerajšom zasadnutí Mestského zastupiteľstva hl. m. Bratislavy bolo prijaté uznesenie so žiadosťou o informovanie poslancov, v akom štádiu sa nachádza verejné obstarávanie na výber nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia v hlavnom meste.

Spracovateľom uznesenia bol Martin Kuruc z KLUBU PRE BRATISLAVU. Dôvodom predloženia tohto uznesenia je skutočnosť, že súčasná zmluva o prevádzkovaní verejného osvetlenia so spoločnosťou Siemens tento rok končí.

„Včera na zasadnutí zastupiteľstva bolo prijaté uznesenie, v ktorom sme žiadali primátora, aby na júnovom zasadnutí predložil materiál s informáciou o aktuálnom stave procesu výberu nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia. V minulosti sa starostovia mestských častí už viackrát kriticky vyjadrili k fungovaniu prevádzky verejného osvetlenia, preto chceme vedieť, kto a za akých podmienok bude prevádzkovateľom od budúceho roka,“ povedal Martin Kuruc.

Súčasťou schváleného uznesenia je aj žiadosť o predloženie informácií, či bola preverená alternatíva o možnosti prevádzkovať verejné osvetlenie vo vlastnej réžii mesta alebo v réžii jednotlivých mestských častí.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.