Informácia o výbere prevádzkovateľa verejného osvetlenia

Na zasadnutí zastupiteľstva Bratislavy bolo prijaté uznesenie so žiadosťou o informovanie poslancov, v akom štádiu sa nachádza obstarávanie na výber nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia.

Na včerajšom zasadnutí Mestského zastupiteľstva hl. m. Bratislavy bolo prijaté uznesenie so žiadosťou o informovanie poslancov, v akom štádiu sa nachádza verejné obstarávanie na výber nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia v hlavnom meste.

Spracovateľom uznesenia bol Martin Kuruc z KLUBU PRE BRATISLAVU. Dôvodom predloženia tohto uznesenia je skutočnosť, že súčasná zmluva o prevádzkovaní verejného osvetlenia so spoločnosťou Siemens tento rok končí.

„Včera na zasadnutí zastupiteľstva bolo prijaté uznesenie, v ktorom sme žiadali primátora, aby na júnovom zasadnutí predložil materiál s informáciou o aktuálnom stave procesu výberu nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia. V minulosti sa starostovia mestských častí už viackrát kriticky vyjadrili k fungovaniu prevádzky verejného osvetlenia, preto chceme vedieť, kto a za akých podmienok bude prevádzkovateľom od budúceho roka,“ povedal Martin Kuruc.

Súčasťou schváleného uznesenia je aj žiadosť o predloženie informácií, či bola preverená alternatíva o možnosti prevádzkovať verejné osvetlenie vo vlastnej réžii mesta alebo v réžii jednotlivých mestských častí.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.