Informácia o výbere prevádzkovateľa verejného osvetlenia

Na zasadnutí zastupiteľstva Bratislavy bolo prijaté uznesenie so žiadosťou o informovanie poslancov, v akom štádiu sa nachádza obstarávanie na výber nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia.

Na včerajšom zasadnutí Mestského zastupiteľstva hl. m. Bratislavy bolo prijaté uznesenie so žiadosťou o informovanie poslancov, v akom štádiu sa nachádza verejné obstarávanie na výber nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia v hlavnom meste.

Spracovateľom uznesenia bol Martin Kuruc z KLUBU PRE BRATISLAVU. Dôvodom predloženia tohto uznesenia je skutočnosť, že súčasná zmluva o prevádzkovaní verejného osvetlenia so spoločnosťou Siemens tento rok končí.

„Včera na zasadnutí zastupiteľstva bolo prijaté uznesenie, v ktorom sme žiadali primátora, aby na júnovom zasadnutí predložil materiál s informáciou o aktuálnom stave procesu výberu nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia. V minulosti sa starostovia mestských častí už viackrát kriticky vyjadrili k fungovaniu prevádzky verejného osvetlenia, preto chceme vedieť, kto a za akých podmienok bude prevádzkovateľom od budúceho roka,“ povedal Martin Kuruc.

Súčasťou schváleného uznesenia je aj žiadosť o predloženie informácií, či bola preverená alternatíva o možnosti prevádzkovať verejné osvetlenie vo vlastnej réžii mesta alebo v réžii jednotlivých mestských častí.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.