Informácia o výbere prevádzkovateľa verejného osvetlenia

Na zasadnutí zastupiteľstva Bratislavy bolo prijaté uznesenie so žiadosťou o informovanie poslancov, v akom štádiu sa nachádza obstarávanie na výber nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia.

Na včerajšom zasadnutí Mestského zastupiteľstva hl. m. Bratislavy bolo prijaté uznesenie so žiadosťou o informovanie poslancov, v akom štádiu sa nachádza verejné obstarávanie na výber nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia v hlavnom meste.

Spracovateľom uznesenia bol Martin Kuruc z KLUBU PRE BRATISLAVU. Dôvodom predloženia tohto uznesenia je skutočnosť, že súčasná zmluva o prevádzkovaní verejného osvetlenia so spoločnosťou Siemens tento rok končí.

„Včera na zasadnutí zastupiteľstva bolo prijaté uznesenie, v ktorom sme žiadali primátora, aby na júnovom zasadnutí predložil materiál s informáciou o aktuálnom stave procesu výberu nového prevádzkovateľa verejného osvetlenia. V minulosti sa starostovia mestských častí už viackrát kriticky vyjadrili k fungovaniu prevádzky verejného osvetlenia, preto chceme vedieť, kto a za akých podmienok bude prevádzkovateľom od budúceho roka,“ povedal Martin Kuruc.

Súčasťou schváleného uznesenia je aj žiadosť o predloženie informácií, či bola preverená alternatíva o možnosti prevádzkovať verejné osvetlenie vo vlastnej réžii mesta alebo v réžii jednotlivých mestských častí.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.