Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Prémiový diesel za výhodnú cenu? Novinka už aj u nás

Kvalitu už viac nemusíte preplácať. Na čerpacích staniciach Lukoil nájdete novú a cenovo dostupnú prémiovú naftu

Zažite kvalitnejší zážitok z jazdy. Nové palivo TOP N Plus Prémium Diesel má špeciálne zloženie, ktoré zabezpečuje čistejšie vstrekovanie paliva, vďaka čomu sa v motore netvoria usadeniny, motor to nezaťažuje a tým sa predchádza  skracovaniu jeho životnosti.

Palivo TOP N Plus Prémium Diesel bolo tiež vyvinuté pre zvýšenie výkonu motora. Čisté vstrekovanie sa postará o jeho hladký chod, vďaka čomu sa zvýši jeho výkon a auto ide citeľne ľahšie a dynamickejšie. „Vyvinuli sme nový produkt, ktorý dokáže šetriť motor, ale zároveň z neho dostať vyšší výkon. Auto sa správa dynamickejšie. Okrem toho prispieva k nižším emisiám, čo je ďalšou vlastnosťou, ktorá potvrdzuje vysokú kvalitu nového paliva TOP N Plus Prémium Diesel,“ povedal Ján Murányi, riaditeľ spoločnosti Normbenz SK, prevádzkujúcej čerpacie stanice LUKOIL na Slovensku.

Kvalita za rozumnú cenu

Čerpacie stanice LUKOIL okrem spomínaných vlastností ponúkajú aj výhodnú cenu paliva, tak, ako je to pre ne už roky typické. Tá je napriek vysokej kvalite produktu mimoriadne priaznivá a dostupná pre všetkých vodičov. „Veľmi sa tešíme, že môžeme takúto inováciu priniesť aj vodičom na Slovensku. Máme veľmi pozitívne referencie z iných krajín, napríklad z Maďarska, kde sme TOP N Plus Prémium Diesel uviedli už skôr. Veríme, že tunajší vodiči budú tiež spokojní s kvalitou aj s cenou paliva,“ dodal Ján Murányi.

Nové palivo TOP N Plus Prémium Diesel je dostupné na 17 čerpacích staniciach LUKOIL (Banská Bystrica, Bratislava – Dúbravka, Bratislava – Panónska, Bratislava – Vrakuňa, Bytča, Hrádok, Košice - Dargovských hrdinov, Košice - Nad Jazerom, Ľubotice, Michalovce, Nové Mesto nad Váhom, Prešov 1 – Sekčov, Prievidza, Ružomberok 1 – Černová, Sučany, Trenčín, Zvolen – Rákoš).

lukoiltopnpluslukoil490-r466_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.