Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Len tak z lásky

Výstava fotografií divokých zvierat ale aj divoký Deň detí s TV JOJ je bližšie než si myslíte, v Bory Mall.

Na konci mája, začiatkom  júna nájdete v nákupno-zábavnom centre Bory Mall rodinnú pohodu. Každý v takej forme akú má najradšej! Maminy v predajniach, z ktorých si odnášajú do svojich šatníkov trendy kúsky z jarných kolekcií. Ockovia v zajatí príbehov kinopremiér v najmodernejšom multikine Cinemax Bory. Tí najmenší, ale najdôležitejší členovia rodín, zaručene neodolajú lákadlám najväčšieho Detského sveta Buppi. A hlavne všetci spolu pri atraktívnom programe, v ktorom si nájde „to svoje“ každý člen rodiny.

Od mája môžete v Bory Mall zažívať malé africké dobrodružstvá s exkluzívnou výstavou fotoobrazov divokých zvierat z Afriky  od fotografa a cestovateľa Petra Šuríka WORLD IN MY LENS - Wild Animals. Zábery hrochov, nosorožcov, levov, či loviacich leopardov na veľkoformátových fotografiách vám priblížia život zvierat, ktoré poznáte len zo zoologických záhrad a dokumentárnych filmov.

pr-clanok-dd3-r991_res.jpg

Začiatok júna sa prehupne do jedinečnej detskej párty. Príďte osláviť Divoký Deň detí s TV JOJ 4. júna do Bory Mall. Pripravený je pre vás jedinečný program plný hier, zábavy, darčekov a stretnutí. V Bory Mall na vás čaká oslava v štýle ZOO. Exotické zvieratá ako papagáje, plazy či biele levie mláďatá, opice ale aj  tiger a samozrejme aj populárne tváre z vašich obľúbených seriálov z televíznej obrazovky. Získať podpisy napríklad od Janka Koleníka a jeho kolegov zo seriálu ZOO môžete na exkluzívnej autogramiáde. Stretnete sa aj s deťmi Tomášom, Oliverom a Samkom Rodinovcami zo seriálu Naši. Nebudú chýbať ani obľúbené detské postavičky z TV Rik. Deti si môžu zasúťažiť o zaujímavé ceny alebo sa poriadne vyšantiť na pripravovaných atrakciách, ktorých bude v Bory Mall neodolateľne veľa. Bude to jedna veselá rodinná párty, na ktorej sa zabavia všetci členovia vašej rodiny.

pr-clanok-dd4-r871_res.jpg

Naplánujte si spoločné chvíle s rodinou na májových podujatiach v Bory Mall, vymyslite rodinný mini výlet, zájdite spolu do jednej z 180 predajní, kaviarní, či cukrární. Rozmaznávajte členov svojej rodiny. Dajte im pocítiť, že sú pre vás tí najdôležitejší na svete, len tak z lásky.

Viac informácií nájdete na webovej stránke www.borymall.sk

Bory Mall - BLIŽŠIE, NEŽ SI MYSLÍTE

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu