Utorok, 12. november, 2019 | Meniny má Svätopluk

Len tak z lásky

Výstava fotografií divokých zvierat ale aj divoký Deň detí s TV JOJ je bližšie než si myslíte, v Bory Mall.

Na konci mája, začiatkom  júna nájdete v nákupno-zábavnom centre Bory Mall rodinnú pohodu. Každý v takej forme akú má najradšej! Maminy v predajniach, z ktorých si odnášajú do svojich šatníkov trendy kúsky z jarných kolekcií. Ockovia v zajatí príbehov kinopremiér v najmodernejšom multikine Cinemax Bory. Tí najmenší, ale najdôležitejší členovia rodín, zaručene neodolajú lákadlám najväčšieho Detského sveta Buppi. A hlavne všetci spolu pri atraktívnom programe, v ktorom si nájde „to svoje“ každý člen rodiny.

Od mája môžete v Bory Mall zažívať malé africké dobrodružstvá s exkluzívnou výstavou fotoobrazov divokých zvierat z Afriky  od fotografa a cestovateľa Petra Šuríka WORLD IN MY LENS - Wild Animals. Zábery hrochov, nosorožcov, levov, či loviacich leopardov na veľkoformátových fotografiách vám priblížia život zvierat, ktoré poznáte len zo zoologických záhrad a dokumentárnych filmov.

pr-clanok-dd3-r991_res.jpg

Začiatok júna sa prehupne do jedinečnej detskej párty. Príďte osláviť Divoký Deň detí s TV JOJ 4. júna do Bory Mall. Pripravený je pre vás jedinečný program plný hier, zábavy, darčekov a stretnutí. V Bory Mall na vás čaká oslava v štýle ZOO. Exotické zvieratá ako papagáje, plazy či biele levie mláďatá, opice ale aj  tiger a samozrejme aj populárne tváre z vašich obľúbených seriálov z televíznej obrazovky. Získať podpisy napríklad od Janka Koleníka a jeho kolegov zo seriálu ZOO môžete na exkluzívnej autogramiáde. Stretnete sa aj s deťmi Tomášom, Oliverom a Samkom Rodinovcami zo seriálu Naši. Nebudú chýbať ani obľúbené detské postavičky z TV Rik. Deti si môžu zasúťažiť o zaujímavé ceny alebo sa poriadne vyšantiť na pripravovaných atrakciách, ktorých bude v Bory Mall neodolateľne veľa. Bude to jedna veselá rodinná párty, na ktorej sa zabavia všetci členovia vašej rodiny.

pr-clanok-dd4-r871_res.jpg

Naplánujte si spoločné chvíle s rodinou na májových podujatiach v Bory Mall, vymyslite rodinný mini výlet, zájdite spolu do jednej z 180 predajní, kaviarní, či cukrární. Rozmaznávajte členov svojej rodiny. Dajte im pocítiť, že sú pre vás tí najdôležitejší na svete, len tak z lásky.

Viac informácií nájdete na webovej stránke www.borymall.sk

Bory Mall - BLIŽŠIE, NEŽ SI MYSLÍTE

Denisa Fedáková: Štyridsiatka nie je vôbec prekážkou

Človek sa vzdeláva kvôli sebe. Zvyšuje svoju gramotnosť, stáva sa nezávislým, naozaj je sám sebou.

5 prekvapivých vecí, ktoré menia náš svet a ani o tom nevieme

Už dnes žijeme v budúcnosti.

Raj prírodného snehu Aflenzer Bürgeralm v regióne HOCHsteiermark

Stredisko zimných športov pre milovníkov prírodného snehu