Utorok, 23. apríl , 2019

Manažérstvo kvality – nová študijná špecializácia VŠM

Vysoká škola manažmentu/City University of Seattle otvára od akademického roka 2016/2017 pre záujemcov o štúdium podnikového manažmentu na druhom stupni štúdia (Mgr.) novú študijnú špecializáciu s názvom “manažérstvo kvality” (denne aj externe). Zameranie štúdia na oblasť manažérstva kvality je ďalším z krokov k ponuke kvalitného a na prax orientovaného štúdia na VŠM určené pre pracovníkov resp. budúcich pracovníkov priemyslu, verejnej a štátnej správy, samosprávy a pod., ktorí sa tejto problematike venujú/chcú venovať v rámci svojej pracovnej pozície.

Študijná špecializácia „Manažérstvo kvality“ pozostáva z povinných a povinne voliteľných predmetov: TQM, Systémy manažérstva kvality, Štatistické metódy kontroly kvality, Nástroje a techniky manažérstva kvality, Audity kvality, CAQ (počítačom podporovaná kvalita) alebo Správanie sa zákazníka a je možné ju absolvovať v rámci dennej aj externej (sobotňajšej) formy štúdia, alebo pre tých, ktorí si z nejakého dôvodu nemôžu dovoliť fyzickú účasť na vyučovaní v škole, ponúkame progresívnu online formu prostredníctvom online portálu VŠM Moodle.

Medzi získané benefity po úspešnom absolvovaní špecializácie “manažérstvo kvality” patria:

• Získanie kvalifikácie pre vykonávanie praxou veľmi požadovanej pracovnej pozície manažéra kvality, audítora kvality, pracovníka útvarov kontroly, manažérstva kvality a pod.,
  • Po úspešnom absolvovaní predmetu Audity kvality, získanie certifikátu na funkciu Interný audítor kvality.
  • Prepojenie štúdia s praxou – exkurzie do organizácií podnikateľských subjektov a organizácií verejnej správy, ktoré sú úspešné z pohľadu preukazovania kvalitných produktov, služieb, procesov a organizácií smerujúcich k výnimočnosti,
  • Erudovaní prednášatelia/odborníci v oblasti kvality z akademického prostredia a z priemyselnej praxe.

Viac informácií o Vysokej škole manažmentu/City University of Seattle a študijnej špecializácii “manažérstvo kvality” nájdete na www.vsm.sk. Kontakt ohľadom štúdia: Silvia Karais skarais@vsm.sk.

Dokonalá záhrada? Nezabudnite na prísun vody.

Ako na zavlažovanie a prísun vlahy pre vaše rastlinky?

Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou

Klimatizácie sa v poslednej dobe stali bežnou súčasťou slovenských domácností.

Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto

Automobilová udalosť roka láka na viaceré NAJ. Organizátori sľubujú, že bude silnejší a štýlovejší než kedykoľvek predtým.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.