Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Manažérstvo kvality – nová študijná špecializácia VŠM

Vysoká škola manažmentu/City University of Seattle otvára od akademického roka 2016/2017 pre záujemcov o štúdium podnikového manažmentu na druhom stupni štúdia (Mgr.) novú študijnú špecializáciu s názvom “manažérstvo kvality” (denne aj externe). Zameranie štúdia na oblasť manažérstva kvality je ďalším z krokov k ponuke kvalitného a na prax orientovaného štúdia na VŠM určené pre pracovníkov resp. budúcich pracovníkov priemyslu, verejnej a štátnej správy, samosprávy a pod., ktorí sa tejto problematike venujú/chcú venovať v rámci svojej pracovnej pozície.

Študijná špecializácia „Manažérstvo kvality“ pozostáva z povinných a povinne voliteľných predmetov: TQM, Systémy manažérstva kvality, Štatistické metódy kontroly kvality, Nástroje a techniky manažérstva kvality, Audity kvality, CAQ (počítačom podporovaná kvalita) alebo Správanie sa zákazníka a je možné ju absolvovať v rámci dennej aj externej (sobotňajšej) formy štúdia, alebo pre tých, ktorí si z nejakého dôvodu nemôžu dovoliť fyzickú účasť na vyučovaní v škole, ponúkame progresívnu online formu prostredníctvom online portálu VŠM Moodle.

Medzi získané benefity po úspešnom absolvovaní špecializácie “manažérstvo kvality” patria:

• Získanie kvalifikácie pre vykonávanie praxou veľmi požadovanej pracovnej pozície manažéra kvality, audítora kvality, pracovníka útvarov kontroly, manažérstva kvality a pod.,
  • Po úspešnom absolvovaní predmetu Audity kvality, získanie certifikátu na funkciu Interný audítor kvality.
  • Prepojenie štúdia s praxou – exkurzie do organizácií podnikateľských subjektov a organizácií verejnej správy, ktoré sú úspešné z pohľadu preukazovania kvalitných produktov, služieb, procesov a organizácií smerujúcich k výnimočnosti,
  • Erudovaní prednášatelia/odborníci v oblasti kvality z akademického prostredia a z priemyselnej praxe.

Viac informácií o Vysokej škole manažmentu/City University of Seattle a študijnej špecializácii “manažérstvo kvality” nájdete na www.vsm.sk. Kontakt ohľadom štúdia: Silvia Karais skarais@vsm.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line