Sobota, 20. apríl , 2019

Nemrhajte časom. Všetky služby nájdete na www.porovnajsluzby.sk

Hľadáte kvalitný autoservis? Potrebujete jazykový kurz alebo účes a líčenie na svadbu priateľov? Požičať si náradie do záhrady?

Porovnávací portál porovnajslužby.sk ponúka tieto a mnoho iných služieb kamenných prevádzok po celom Slovensku. Stále narastajúci tlak na zvyšovanie kvality už nie je smerovaný len na oblasť hmotných produktov, ale čím ďalej, tým viac sa smeruje aj na oblasť poskytovania služieb zákazníkom. Dnešná doba prináša množstvo druhov služieb, ktoré môžu ich poskytovatelia ponúknuť. No konkurencia na trhu rastie a preto je potrebné udržať si tempo s touto dobou plnou inovácií a zvýšených nárokov zákazníkov.

Načítavám video...

Na portáli porovnajslužby.sk nájdete všetky služby vo svojom či inom meste rýchlo a jednoducho. Porovnávajúci majú možnosť rýchleho vyhľadania požadovaných služieb a ich poskytovateľov, náhľad k ich ohodnoteniam a odporúčaniam od zákazníkov založených na vlastnej skúsenosti s nimi. Takto pomáhajú ďalším porovnávajúcim vybrať si správne = za dobrú cenu a kvalitne!

Portál pre poskytovateľov služieb ponúka aj možnosť efektívneho zviditeľnenia sa formou reklamného bannera.

1. Zadáte službu, ktorú potrebujete a mesto, v ktorom ju hľadáte.

ps1-r601_res.jpg

2. Vyberiete si z ponuky služieb ponúkaných v danom regióne, zoradených podľa ceny alebo podľa počtu kladných hodnotení.

ps3-r866_res.jpg

3. Vyberiete si prevádzkovateľa, ponúkanú službu, otváracie hodiny a mapku s polohou, kde sa prevádzka nachádza. Máte možnosť ju prostredníctvom portálu kontaktovať správou.

ps2-r940_res.jpg

Užívanie je možné aj v mobilnej verzii web stránky. Svoj čas ušetrený rýchlym a prehľadným vyhľadávaním služieb na portáli porovnajslužby.sk môžete využiť efektívnejšie podľa svojich vlastných predstáv. Možno práve už samotnou návštevou ich poskytovateľov!

„Čas je vzácna ponuka.“ (Teofrastos)

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.