Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Mobilná TV od Orangeu sa už dá aktivovať aj v mobile

Zákazníci Orangeu si môžu službu TV v mobile s archívom aktivovať už aj priamo z mobilu.

Bratislava, 16. jún 2016  –  Zákazníci Orangeu si môžu službu TV v mobile s archívom aktivovať už aj priamo z mobilu.

Orange pridal novú možnosť aktivácie služby TV v mobile s archívom. Zákazníci si ju odteraz môžu aktivovať aj bez toho, aby museli navštíviť predajné miesto či kontaktovať zákaznícku linku. Aktivácia je možná priamo v aplikácii Orange TV pre zariadenia s operačným systémom Android a pre operačný systém iOS prostredníctvom aplikácie a bezplatnej SMS.

O službe TV v mobile s archívom

So službou TV v mobile s archívom môže zákazník sledovať televíziu kdekoľvek – na svojom smartfóne či tablete. Službu je možné využívať prostredníctvom aplikácie Orange TV, ktorá je dostupná v aplikačných obchodoch Google Play aj AppStore. Mesačný poplatok je 3,99 eura mesačne. A tak je teraz jednoduché pozrieť si napríklad zápasy futbalového šampionátu prostredníctvom Wi-Fi alebo 3G či 4G siete komfortne kdekoľvek.

Stále v obraze s TV v mobile

TV v mobile s archívom je teraz k dispozícii aj s extra porciou dát a tak fanúšikom neujde žiaden gól futbalového šampionátu. Extra balík 2 GB dát je k dispozícii pre všetkých, ktorí využívajú alebo chcú využívať mobilnú TV na svojich smartfónoch či tabletoch. Navyše, zákazníci, ktorí si do 31. júla 2016 aktivujú vybrané hlasové alebo dátové paušály s viazanosťou na 24 mesiacov, dostanú túto službu spolu s extra dátami na 3 mesiace úplne bezplatne. Extra dáta sú určené na sledovanie TV a existujúcim zákazníkom sa aktivujú automaticky.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.