Mobilná TV od Orangeu sa už dá aktivovať aj v mobile

Zákazníci Orangeu si môžu službu TV v mobile s archívom aktivovať už aj priamo z mobilu.

Bratislava, 16. jún 2016  –  Zákazníci Orangeu si môžu službu TV v mobile s archívom aktivovať už aj priamo z mobilu.

Orange pridal novú možnosť aktivácie služby TV v mobile s archívom. Zákazníci si ju odteraz môžu aktivovať aj bez toho, aby museli navštíviť predajné miesto či kontaktovať zákaznícku linku. Aktivácia je možná priamo v aplikácii Orange TV pre zariadenia s operačným systémom Android a pre operačný systém iOS prostredníctvom aplikácie a bezplatnej SMS.

O službe TV v mobile s archívom

So službou TV v mobile s archívom môže zákazník sledovať televíziu kdekoľvek – na svojom smartfóne či tablete. Službu je možné využívať prostredníctvom aplikácie Orange TV, ktorá je dostupná v aplikačných obchodoch Google Play aj AppStore. Mesačný poplatok je 3,99 eura mesačne. A tak je teraz jednoduché pozrieť si napríklad zápasy futbalového šampionátu prostredníctvom Wi-Fi alebo 3G či 4G siete komfortne kdekoľvek.

Stále v obraze s TV v mobile

TV v mobile s archívom je teraz k dispozícii aj s extra porciou dát a tak fanúšikom neujde žiaden gól futbalového šampionátu. Extra balík 2 GB dát je k dispozícii pre všetkých, ktorí využívajú alebo chcú využívať mobilnú TV na svojich smartfónoch či tabletoch. Navyše, zákazníci, ktorí si do 31. júla 2016 aktivujú vybrané hlasové alebo dátové paušály s viazanosťou na 24 mesiacov, dostanú túto službu spolu s extra dátami na 3 mesiace úplne bezplatne. Extra dáta sú určené na sledovanie TV a existujúcim zákazníkom sa aktivujú automaticky.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.