Mobilná TV od Orangeu sa už dá aktivovať aj v mobile

Zákazníci Orangeu si môžu službu TV v mobile s archívom aktivovať už aj priamo z mobilu.

Bratislava, 16. jún 2016  –  Zákazníci Orangeu si môžu službu TV v mobile s archívom aktivovať už aj priamo z mobilu.

Orange pridal novú možnosť aktivácie služby TV v mobile s archívom. Zákazníci si ju odteraz môžu aktivovať aj bez toho, aby museli navštíviť predajné miesto či kontaktovať zákaznícku linku. Aktivácia je možná priamo v aplikácii Orange TV pre zariadenia s operačným systémom Android a pre operačný systém iOS prostredníctvom aplikácie a bezplatnej SMS.

O službe TV v mobile s archívom

So službou TV v mobile s archívom môže zákazník sledovať televíziu kdekoľvek – na svojom smartfóne či tablete. Službu je možné využívať prostredníctvom aplikácie Orange TV, ktorá je dostupná v aplikačných obchodoch Google Play aj AppStore. Mesačný poplatok je 3,99 eura mesačne. A tak je teraz jednoduché pozrieť si napríklad zápasy futbalového šampionátu prostredníctvom Wi-Fi alebo 3G či 4G siete komfortne kdekoľvek.

Stále v obraze s TV v mobile

TV v mobile s archívom je teraz k dispozícii aj s extra porciou dát a tak fanúšikom neujde žiaden gól futbalového šampionátu. Extra balík 2 GB dát je k dispozícii pre všetkých, ktorí využívajú alebo chcú využívať mobilnú TV na svojich smartfónoch či tabletoch. Navyše, zákazníci, ktorí si do 31. júla 2016 aktivujú vybrané hlasové alebo dátové paušály s viazanosťou na 24 mesiacov, dostanú túto službu spolu s extra dátami na 3 mesiace úplne bezplatne. Extra dáta sú určené na sledovanie TV a existujúcim zákazníkom sa aktivujú automaticky.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.