Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Extrémne hodinky pre extrémnych chlapov

Hodinky G-Shock s trojitým senzorom, CASIO GWG 1000GB-1A MUDMASTER

Outdoorové hodinky G-Shock GWG 1000-1A3 zaujmú najmä svojím robustným prevedením a chlapským výrazom. Hodinky sú určené špeciálne do náročných podmienok, čo potvrdzujú svojou extrémnou odolnosťou voči prašnému a blatistému prostrediu.

Konštrukcia je veľmi pevná a modul hodiniek chráni systém Alphagel -silikónové obloženie, ktoré je veľmi pružné/flexibilné a má výrazný tlmiaci účinok. Vyvinuté a patentované spoločnosťou CASIO. Tieto vlastnosti umožňujú s hodinkami pracovať aj pri ťažkej technike ako zbíjačka, frézy a podobne.

GWG 1000 je prvý analógový model od CASIO, ktorý na 100% zabezpečí, že sa nič nedostane do hodiniek ani v tom najšpinavšom a najprašnejšom prostredí. Smart Access technológia zase zabezpečuje jednoduché a intuitívne ovládanie hodiniek, korunka elektronicky spína jednotlivé funkcie, ktoré sú zabezpečované viacerými na sebe nezávislými strojčekmi. Hodinky sú vybavené trojitým senzorom, merajú barometrický tlak - výšku, teplotu, majú digitálny kompas, zároveň sú rádiovo riadené a solárne napájané.

Tieto hodinky sú perfektná voľba na voľnočasové aktivity v prírode, pre vyznávačov adrenalínových športov, ale rovnako aj na serióznu prácu. Dokážu byť skutočným pomocníkom napríklad pre záchranárov a hasičov.

Hodinky si môžete zakúpiť u autorizovaného predajcu značky CASIO www.inhodinky.sk , kde vám pribalíme aj hodnotný darček.

Link na produkt http://www.inhodinky.sk/casio-hodinky/hodinky-casio-gwg-1000gb-1a-g-shock-triple-sensor-dracek-na-vybe/

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line