Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Extrémne hodinky pre extrémnych chlapov

Hodinky G-Shock s trojitým senzorom, CASIO GWG 1000GB-1A MUDMASTER

Outdoorové hodinky G-Shock GWG 1000-1A3 zaujmú najmä svojím robustným prevedením a chlapským výrazom. Hodinky sú určené špeciálne do náročných podmienok, čo potvrdzujú svojou extrémnou odolnosťou voči prašnému a blatistému prostrediu.

Konštrukcia je veľmi pevná a modul hodiniek chráni systém Alphagel -silikónové obloženie, ktoré je veľmi pružné/flexibilné a má výrazný tlmiaci účinok. Vyvinuté a patentované spoločnosťou CASIO. Tieto vlastnosti umožňujú s hodinkami pracovať aj pri ťažkej technike ako zbíjačka, frézy a podobne.

GWG 1000 je prvý analógový model od CASIO, ktorý na 100% zabezpečí, že sa nič nedostane do hodiniek ani v tom najšpinavšom a najprašnejšom prostredí. Smart Access technológia zase zabezpečuje jednoduché a intuitívne ovládanie hodiniek, korunka elektronicky spína jednotlivé funkcie, ktoré sú zabezpečované viacerými na sebe nezávislými strojčekmi. Hodinky sú vybavené trojitým senzorom, merajú barometrický tlak - výšku, teplotu, majú digitálny kompas, zároveň sú rádiovo riadené a solárne napájané.

Tieto hodinky sú perfektná voľba na voľnočasové aktivity v prírode, pre vyznávačov adrenalínových športov, ale rovnako aj na serióznu prácu. Dokážu byť skutočným pomocníkom napríklad pre záchranárov a hasičov.

Hodinky si môžete zakúpiť u autorizovaného predajcu značky CASIO www.inhodinky.sk , kde vám pribalíme aj hodnotný darček.

Link na produkt http://www.inhodinky.sk/casio-hodinky/hodinky-casio-gwg-1000gb-1a-g-shock-triple-sensor-dracek-na-vybe/

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.