Discovery Sport 2017 - Skvelý dizajn a technológie

Land Rover Discovery Sport prichádza so zaujímavými dizajnovými doplnkami a novými balíkmi výbavy, ale aj technickými novinkami.

Land Rover Discovery Sport pre modelový rok 2017 prichádza so zaujímavými dizajnovými doplnkami a novými balíkmi výbavy, ale aj technickými novinkami.

Discovery Sport je nepochybne najvšestrannejším kompaktným SUV na trhu. Uhladenými tvarmi, kultivovanými jazdnými vlastnosťami, komfortom na palube a bohatou výbavou sa hlási k mestskému životu. Vďaka robustnej konštrukcii a bezkonkurenčným off-roadovým schopnostiam sa však smelo vydá kedykoľvek kamkoľvek. Vyjazdená cesta ani slnečné počasie rozhodne nie sú podmienkou. Dnes však ani toto všetko nestačí. Zákazníci chcú, aby ich vozidlo vynikalo dizajnom a očakávajú, že si to svoje auto budú môcť prispôsobiť vlastným preferenciám. Preto Land Rover Discovery Sport pre modelový rok 2017 prichádza s dizajnovými balíkmi Graphite, Black a Dynamic Pack, ktoré zvýšia jeho jedinečnosť a atraktivitu. Okrem toho výrobca rozšíril farebnú paletu o štyri nové odtiene – striebornú Silicon Silver, čiernu Farallon Black, sivú Carpathian Grey a metalickú Aruba.

w4901-r975_res.jpg

Väčší, rýchlejší...

Najnovšie prieskumy ukázali, že čoraz viac ľudí sa viacej zaujíma o konektivitu auta ako o jeho jazdné vlastnosti. Land Rover Dicovery Sport na to reaguje novým informačno-zábavným systémom InControl Touch Pro s 10,2-palcovým dotykovým displejom s intuitívnym prostredím, ktoré kopíruje spôsob ovládania inteligentných telefónov a tabletov. Jednotlivé funkcie môžete ovládať podobnými gestami prstov na aké ste si zvykli na vašom smartfóne či tablete. Obrazovka zaujme nielen super širokým formátom 21:9, ale aj vyšším rozlíšením ako pôvodný 8-palcový displej a vynikajúcou kvalitou obrazu s krásnym vykreslením detailov. Samotný displej je však iba jedna stránka nového informačno-zábavného systému. Druhou je super rýchly pevný disk SSD s kapacitou 60 GB, ktorý je ešte raz taký rýchly ako bežný HDD disk. Aby konštruktéri naplno využili jeho potenciál, použili vysokorýchlostný štvorjadrový výpočtový a grafický procesor Intel, ktorý je v automobilovom priemysle použitý vôbec po prvý krát.

w4902-r527_res.jpg

Viac bezpečia

Trojica nových asistenčných systémov ďalej zvyšuje vašu bezpečnosť. Vozidlo na základe toho ako pracujete s volantom a plynom, ako využívate smerovky atď. dokáže určiť, či ste unavený. Ak áno, akusticky a vizuálne vás upozorní, aby ste si dali pauzu. Inteligentný obmedzovač rýchlosti vám zasa pomôže dodržiavať príslušné rýchlostné obmedzenia. Pomocou kamery číta dopravné značky a keď zaznamená zmenu oproti aktuálne nastavenému obmedzeniu, vyzve vás, aby ste prijali nové obmedzenie maximálnej rýchlosti. Keď tak urobíte, vozidlo začne automaticky spomaľovať na požadovanú rýchlosť. Tretím novým pomocníkom je asistent pre udržanie sa v jazdnom pruhu. Ten pomocou kamery sleduje jazdné pruhy a ak sa vozidlo začne vychyľovať zo svojho pruhu bez toho, aby ste použili smerovku, elektronika natočí volant a vráti vozidlo do jazdného pruhu.

w4903-r808_res.jpg

Atraktívny

Land Rover Discovery Sport vstupuje do ďalšieho obdobia s novinkami, ktoré zvýraznia jeho jedinečnosť a sebavedomý charakter. Modelový ročník 2017 sa začne predávať 1. júla, pričom jeho cena štartuje na atraktívnej úrovni 33 548 eur.

Viac info tu!

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.

METRO ukáže zákazníkom najnovšie trendy v gastronómii

Zákazníkom prinesie panelové diskusie o najnovších trendoch v gastronómii, ale tiež bohatý sprievodný program.

Joint International Week 2018 na EU v Bratislave

V týždni od 16. - 18. apríla 2018 Ekonomická univerzita v Bratislave hostila 16 zástupcov z 15 zahraničných univerzít.

Podpredseda vlády Vietnamu podporuje spoluprácu s EU v BA

Rektor EU v Bratislave na pracovnej ceste vo Vietname.