Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Futbalové hviezdy v Atrium Dubeň

Športoví nadšenci si môžu vychutnať futbalové hviezdy počas zápasov európskeho šampionátu, ale aj v žilinskom centre Atrium Dubeň.

Športoví nadšenci si môžu vychutnať futbalové hviezdy nielen počas zápasov európskeho šampionátu, ale aj v žilinskom obchodnom centre Atrium Dubeň. Od 1. do 10. júla 2016 tu bude sprístupnená jedinečná výstava artefaktov najzvučnejších futbalových mien.

Pred niekoľkými dňami začala vo Francúzsku futbalová horúčka. Na majstrovstvách Európy sa o titul premiérovo pobije až dvadsaťštyri  tímov a tento krát medzi nimi nechýbajú ani Slováci. Pri tejto  príležitosti si budú môcť návštevníci Atrium Dubeň pozrieť originálne dresy svetových i slovenských futbalových hviezd, ktoré hráči obliekali počas vrcholných podujatí. Najvzácnejším artefaktom je dres Cristiana Ronalda z portugalskej reprezentácie, no rovnako veľkými ťahákmi sú aj dresy Raula, Fernanda Torresa, Alexisa Sancheza, Robinha, Gianluigi Buffona, Petra Čecha, či Pepe Reinu.

Okrem dresov nájdete v populárnom žilinskom centre aj rôzne lopty a kopačky, napr. loptu z Ligy majstrov s podpisom portugalskej futbalovej legendy Luisa Figa, či tzv. Jabulani, s ktorou odohralo Slovensko v roku 2010 svoj vôbec prvý zápas na majstrovstvách sveta. Súčasťou výstavy sú kopačky Róberta Vitteka, Miroslava Stocha i ľavačka Vladimíra Labanta, s ktorou strelil vôbec prvý slovenský gól v Lige majstrov. Taktiež sa budete môcť pokochať „čarovnými“ rukavicami brankára Jána Muchu, reprezentačnými trenírkami Mareka Hamšíka alebo štulpňami Martina Škrtela.

dubenbanner-r757_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.