Novou obchodnou riaditeľkou DITECu sa stane Anna Záhorčáková

Vedenie spoločnosti DITEC, a. s. vymenuje k 1.7. 2016 do pozície obchodnej riaditeľky Annu Záhorčákovú.

thinkstockphotos-479382916-1-r817_res.jpgBratislava, 28. júna 2016 – Vedenie spoločnosti DITEC, a. s., ktorá je jednou z najväčších IT firiem na Slovensku, vymenuje k 1.7. 2016 do pozície obchodnej riaditeľky Annu Záhorčákovú. Tá vo firme pôsobí od roku 2010 a doteraz zastávala pozíciu obchodnej manažérky pre verejnú spávu. Anna Záhorčáková na novom poste vystrieda Ivana Sůru, ktorý bol obchodným riaditeľom DITECu uplynulých 15 rokov. Ivan Sůra bude vo firme naďalej pôsobiť ako predseda predstavenstva a bude sa venovať podpore obchodných aktivít spoločnosti.

anna-zahorcakova-r728_res.jpeg"Som veľmi rád, že pozíciu obchodného riaditeľa odovzdávam práve Anne Záhorčákovej, pretože si jej profesionálne kvality veľmi cením. Teším sa na našu ďalšiu spoluprácu, keďže práve podpora obchodných aktivít je to, čomu sa z pozície predsedu predstavenstva budem naďalej v DITECu venovať", povedal Ivan Sůra.

DITEC pôsobí na trhu od roku 1992. Je popredným integrátorom softvérových riešení a dodávateľom komplexných informačných systémov hlavne pre verejnú správu. V súčasnosti zamestnáva viac ako 200 odborníkov z oblasti informačných technológií.logo-1-r356_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.