Novou obchodnou riaditeľkou DITECu sa stane Anna Záhorčáková

Vedenie spoločnosti DITEC, a. s. vymenuje k 1.7. 2016 do pozície obchodnej riaditeľky Annu Záhorčákovú.

thinkstockphotos-479382916-1-r817_res.jpgBratislava, 28. júna 2016 – Vedenie spoločnosti DITEC, a. s., ktorá je jednou z najväčších IT firiem na Slovensku, vymenuje k 1.7. 2016 do pozície obchodnej riaditeľky Annu Záhorčákovú. Tá vo firme pôsobí od roku 2010 a doteraz zastávala pozíciu obchodnej manažérky pre verejnú spávu. Anna Záhorčáková na novom poste vystrieda Ivana Sůru, ktorý bol obchodným riaditeľom DITECu uplynulých 15 rokov. Ivan Sůra bude vo firme naďalej pôsobiť ako predseda predstavenstva a bude sa venovať podpore obchodných aktivít spoločnosti.

anna-zahorcakova-r728_res.jpeg"Som veľmi rád, že pozíciu obchodného riaditeľa odovzdávam práve Anne Záhorčákovej, pretože si jej profesionálne kvality veľmi cením. Teším sa na našu ďalšiu spoluprácu, keďže práve podpora obchodných aktivít je to, čomu sa z pozície predsedu predstavenstva budem naďalej v DITECu venovať", povedal Ivan Sůra.

DITEC pôsobí na trhu od roku 1992. Je popredným integrátorom softvérových riešení a dodávateľom komplexných informačných systémov hlavne pre verejnú správu. V súčasnosti zamestnáva viac ako 200 odborníkov z oblasti informačných technológií.logo-1-r356_res.jpg

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramov vďaka 3D Chili

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!