Novou obchodnou riaditeľkou DITECu sa stane Anna Záhorčáková

Vedenie spoločnosti DITEC, a. s. vymenuje k 1.7. 2016 do pozície obchodnej riaditeľky Annu Záhorčákovú.

thinkstockphotos-479382916-1-r817_res.jpgBratislava, 28. júna 2016 – Vedenie spoločnosti DITEC, a. s., ktorá je jednou z najväčších IT firiem na Slovensku, vymenuje k 1.7. 2016 do pozície obchodnej riaditeľky Annu Záhorčákovú. Tá vo firme pôsobí od roku 2010 a doteraz zastávala pozíciu obchodnej manažérky pre verejnú spávu. Anna Záhorčáková na novom poste vystrieda Ivana Sůru, ktorý bol obchodným riaditeľom DITECu uplynulých 15 rokov. Ivan Sůra bude vo firme naďalej pôsobiť ako predseda predstavenstva a bude sa venovať podpore obchodných aktivít spoločnosti.

anna-zahorcakova-r728_res.jpeg"Som veľmi rád, že pozíciu obchodného riaditeľa odovzdávam práve Anne Záhorčákovej, pretože si jej profesionálne kvality veľmi cením. Teším sa na našu ďalšiu spoluprácu, keďže práve podpora obchodných aktivít je to, čomu sa z pozície predsedu predstavenstva budem naďalej v DITECu venovať", povedal Ivan Sůra.

DITEC pôsobí na trhu od roku 1992. Je popredným integrátorom softvérových riešení a dodávateľom komplexných informačných systémov hlavne pre verejnú správu. V súčasnosti zamestnáva viac ako 200 odborníkov z oblasti informačných technológií.logo-1-r356_res.jpg

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com

Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes

BRATISLAVA 12. december 2018 – V roku 2004 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal vyučovať predmet Diplomacia v praxi.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit